104

пейтрият

преди 1 година

само се разхождам на около в4ера су 35 днес су 34 оня ден два хеликоптера и още един су 34 .....

103

Анонимен

преди 1 година

Безаналогов!

102

Анонимен

преди 1 година

Проверява се каква съдбата на хората на борда. . . За пътнически самолет става въпрос?

101

Morski

преди 1 година

Мдаааа, много "patriot " ична стана тази СВО! "Това не е началото на края! Това е края на началото!" :2024 - Русия Умре и никога повече няма да съществува!

100

Със сигурност

преди 1 година

пилотченцето пак е пушило в кабината.

99

Анонимен

преди 1 година

До до 106чудесно, утре като се събудиш *** в градината да си припомниш как се копае окоп щото сегашните младежи не знаят. Да не си бил преподавател във военна академия, или си чел много комунистически книги на военна тематика. И тия уточнения за пушки и автомати бяха напълно излишни.

98

2 самолета и 2

преди 1 година

специални противорадарни хеликоптера на руснаците бяха свалени почти едновременно, докато са провеждали съвместна акция против Украйна. С 4 ракети, 4 попадения. Информацията е засечка и анализ на американски, английски, руски и украински източници. Трохичка по трохичка и с логика се стига до изводи.

97

до 106

преди 1 година

Преди 50 г. служих войник и съм копал окопи. Стрелял съм с Автоматична Карабина 47, по точно Шмайзер 47, конструирана от немския инженер Хуго Шмайзер в руски плен, погрешно наричана автомат Калашников. Владея 4 езика и събирам от цял свят информация. АКО НЕ РАЗБИРАШ НЕЩО, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА.

96

блицкриг

преди 1 година

Абе верно ли, че Бермудкият триъгълник се изместил към Брянск???

95

Ххахаха

преди 1 година

Ето защо е нямало авиация на парада,тя пада сама хахахахахахахахахахаха. Русофиляците ги е било страх да не им падне на главата някое Су,че бая изпопадаха през последната година хахахахахахах . Блатная отново чупии ***

94

Анонимен

преди 1 година

До Путинофили неуки,Вълчан Войвода е умрял 1863. Сигурно капаро е дал на руския цар.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 - абе как ги измисляте тези думички- окупатори, нашественици, такива ракети са ползвали, така са ги изстреляли, иначе са ги изстреляли. все едно сте присъствали и сте видяли как става всичко. Много изкуствено ми звучите. Бих се обзаложил че не знаеш как мирише барута а се правиш на компетентен. По-добре ходи се учи как се копае окоп, че като гледам как всички държави наливат оръжие в Украйна, скоро и нас ще изпратят натам. Украинците взеха да привършват, нас ще пращат на фронта.

92

Путинофили неуки,

преди 1 година

през 1878г са ни освободили украинци, финландци, румънци и български хайдути на първа линия и шепа руснаци в тила. А българските чорбаджии са осигурявали снабдяването на тая армия. А Вълчан войвода е натоварил 60 конски товара злато на кораб за руския император и предварително плаща войната. Няма нищо безплатно на тоя свят !

91

Враг 1 за Русия

преди 1 година

е Путин ! Причини гибелта на стотици хиляди граждани на Руската Федерация, емигриране на милиони руски професионалисти и международна блокада за Русия ! Следват още по тежък живот или лишаване от живот за гражданите на Русия. Боже пази България от луд диктатор !

90

Абе

преди 1 година

Тези, освен на корабите и в самолетите и хеликоптерите започнаха да пушат?

89

Анонимен

преди 1 година

Така ако продължавате да си трошите изтребителите , ще останете с по малко самолети и от България.

88

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е полудял. Открито зове за войнишко въстание.

87

Анонимен

преди 1 година

Не думай... А защо всички медии по света, включително руските, съобщават за свалени 2 самолета - Су 34 и Су 35, плюс още 2 хеликоптера или общо 4 машини. А само гнyсарите от Днес бг, отявлени нацистки пoдлоги, се правят, че не знаят?

86

Путинофилите

преди 1 година

в Карлуково и на 4ти километър

85

Чалга дивак

преди 1 година

Самолети падат, падат от небето, капка ми капна на сърцето!