25

Анти-терорист

преди 11 месеца

Каква е пак тази ИЗМАМНА анти-семитка пропаганда на ислямски ТЕРОРИСТИЧНИ групи от ПРЕСТЪПНИЦИ - корумпирани от ООН масови убийци, нелегални окупатори и крадци на чужди земи, лъжци и клеветници др.престъпления срещу истината и правосъдието,човечиството и мира,които ИСЛЯМСКИТЕ терористи вършат непрестанно такива дяволски дела, грехове срещу Бога, а после приписват с измами на невинните си жертви като Израел, чрез български ПРО-ТЕРОРИСТИЧНИ свързани медии, съучастници в ЛЪЖЛИВАТА им пропаганда

24

Христиана

преди 11 месеца

Палестинска автономия не е правова държава,а престъпна неонацистка антисемитска групировка на терористични групи на ислямски араби като Хамад,ООП,Джихад,Хизбула,АлАкса ИДИЛ и др.управлявани от дявола злодеи-лъжци, кливетници,незаконни окупатори и крадци на 80% от святата земя на Божия избран народ Израел, а също ислямистите са масови убийци, корумпирани от ООН терористи и протерористи корумпирани пресъпници срещу човееството и врагове на Бога заедно и всичките си съучасници вкл.измамни медии.

23

Истина

преди 11 месеца

Много са не знаещи историята, нито Бог и Неговото Слово на истината Библиата, особено сред анонимни тук каго 17-20, заблудени от дявола,чрез неговите безбожни нечестиви корумпирани и измамни слуги от ООН като нацисти,комунисти,ислямисти и др.терористи обединени в дяволска омраза към Бог и Ниговия свят народ Израел, избран за спасение и благослонетие на всички народи.И ако ни потърсите истината и те се покаете за неправдите си срещу Него ще погинете в греховете си като всички злодеи- антисемити

22

Правда

преди 11 месеца

Нека БГ медии спрат с фалшивата ислямска пропаганда, т.к всички злодеи(лъжци клеветници,крадци,убийци идр.престъпници срещу правосъдието човечеството мира, като нацисти, комунисти ислямисти др.терористи са слуги на дявола и врагове на Бог, под Неговия гняв и проклятие за зли дела с всичките си терористични групи като Палестински Хамаз,Джихад,ИД...И е извращение и съучастие, медия да разпитва терористи и клевети жертвите им с техни лъжи, вместо истината че Израел се защитава от 850 ракети от ИД

21

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименФактите са, че евреите се настаняват на територията на Палестина(в част от днешен Израел) след ВСВ, държавата им е създадена, за да се отърват от нацистите и да имат собствена държава и нацистите са се отървали от тях и си веят байрака из Европа, това е! А "Римска империя" не е съществувала изобщо някога, това са измишльотини от около XVII-XVIII век, които нямат нищо общо с историческите факти и са "Приказки от хиляда и една нощ" за наивници.

20

Анонимен

преди 11 месеца

До Фори, Евреите са били спасявани точно от руснаците много пъти, руснаците са приятели и с арабите от години, обикновено руснаците са тези, които разрешават конфликтите между тях и в района там, англичаните също имат добри приятелства с арабите.

19

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименСпрете със спекулациите на историята, евреите са бил преследвани и убивани в Европа от нацистите и след ВСВ, им създават държава на част от мястото на днешен Израел и най-вече Сталин участва в това, по-късно, през войната, евреите завземат още територии и водата на палестинците, сега не могат да се разберат с местните араби, палестинци, защото палестинците останали без държава, голяма част от палестинците са били принудени да се преселят в Йордания, която пък е марионетка на Англия.

18

Кирил

преди 11 месеца

Споко скоро като Иран придобие ядрено оръжие ще стане мелето.

17

Анонимен

преди 11 месеца

"Аз доколкото знам евреите са там преди арабите в тази земя" - Ами грешно знаеш. Прочети Библията. Там пише, че не са преди Палестинците. Всъщност, първите палестинци не са араби, а траки. Постепенно се претопяват.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Е, нищо. Там войната е от 30 години и палестинците са гадовете, щото на тяхна територия се настанили евреите с нсичките си права.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Аз доколкото знам евреите са там преди арабите в тази земя, ама щом казвате нема да споря :))) Знам че Исус е евреин, може би измислен, но кой знае, блаженни са невярващите атеисти :))

14

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не се обединят всички арабски държави около евреите и не ги унищожат? Те разпънаха Исус Христос а арабите да ги разпънат тях.

13

Анонимен

преди 11 месеца

До12. И така не е. Като гледам евреите цивилизовани , умни , продукцията им по целия Свят . В ЕС с фирми на Световно ниво . При арабите е измъчена дейността им. Слабо продуктивни и мудни

12

Анонимен

преди 11 месеца

Прокълната държава с прокълнати жители! И след 20000 години няма да има мир там!

11

На ЮдеюСемит

преди 11 месеца

Ционистите - Всичко им е Позволено! Все пак те са Шефовете на Света!!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Защо 100 годишната война за независимост на Ирландия от Англия, бе обявена за терористична деиност. Дори ИРА (Ирландската републиканса армия) е обявена за терористична организация. А те се борят за независимост на страната си. Също като Украйна.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Евреи и Араби имат един и същ произход. Те водят произхода си от семидските племена. Не случайно и евреи и араби се обрязват, не ядат свинско, пишат от дясно на ляво, арабския и еврид са като български и македонски. Празниците са им едни и същи. Едните поздравяват със Салям Алейкум, другите със Шалом Алехум.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Когато Израел нахлу в Палестина и анексира Ивицата Газа и Западния бряг, ООН и света си затвориха очите. Когато Палестинската организация ХАМАС се опълчи на Израел и поведе война арещу агресора, ООН и света я обявиха за терористична организация. Но днес в Украйна всичко се повтаря абсолютно по същия начин, но ООН и света са на абсолютно противоположно мнение. Ей това немога да проумея. За едни е рсзрешено, за други е забранено. Едни са Атлантици, други са Русофили, макар да правят едно и също.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 8 Евреите са били преди да съществуват арабите, но това е омагьосан кръг, не случайно еврейките влизат в армията като наборници там, дори жените им по задължение :)))

6

Анонимен

преди 11 месеца

При положение че арабите са родени там как така евреите претендират че това е тяхна територия? И ние сме владели Крим значи ли че е наш?