42

Асенка Василева

преди 1 година

Най-после ще признаят и брака ми с мъжа ми, както и моята все още незаконна дъщеря - Радостинка Василева!

41

SS

преди 1 година

Има още неща да ни се стоварят на главите от така наречените ,,европейски ценности "

40

Анонимен

преди 1 година

Съмнявам се някой да я е чел тази истанбулска конвенция. Включително и Джамбазки.

39

Майко

преди 1 година

Този место да се зарадва плуе по истанбулска конвенция нали и ти си *** хем си *** хем обратен пияницо кога ще се махнеш от хранилката

38

Анонимен

преди 1 година

Тука си има т.н.Брачен договор, които е като"институция"срещу домашното насилие но много, не уравновесени и не "уседнали"в брака млади жени го неглежират понеже им пречи на свободията и се стремят да се възползват от Закон, от съвсем друго естество . няма такова нещо,като домашно насилие. Просто има стремеж да се" пробута"нещо стоящо далеч от традициите ни под предлог за насилие.Ами самата конвенция е своево рода насилие.

37

Бивш канадец

преди 1 година

Преди три години си бих камшика от Канада, точно заради джееееендър идеологията, която започнаха да натрапват на децата там. И сега кво - от трън, та на глог! Накрая тия изврааатеняци от ЕС ще ме накарат да емигрирам в Русия - каквато и да е, но поне такива извращения още нямат!

36

Анонимен

преди 1 година

Джендерскиите политики са заместител на социалното. Скапва се живота на хората, обедняват, но ги пращат за зелен хайвер да се борят за новото социално- да си сменят пола и да си избират джеендеерни роли! Хитро е измислено и ще обърка хората за известно време! Но след години ще има дела, търсене на отговорност и масови бунтове на кастрираните от тези безумия и съсипали съдбите си хора! Само си спомнете как са кастрирали роми 60 те години в Скандинавия и на други места!

35

Анонимен

преди 1 година

Ес забрани и домашната ракия.

34

Причина

преди 1 година

за насилието е липсата на морал и възпитание. И сто конвенции да приемат няма с тях да спрат насилето. Ще се нароят много неморални псевдо жертви, които ще злоупотребяват с цял отмъщение и облаги.

33

Анонимен

преди 1 година

Скритите китки като Джамбаски най-много лаят, понеже си мислят, че така могат да заблудят някой какви са всъщност.

32

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Закон За Домашното Насилие - Приет от Парламента на България е Едно - Истанбулската Конвенция е Нещо Съвсем Друго. Например Турция има едни от най- Строгите Закони срещу домашно Насилие ( докоснеш ли жена - си мъъртъв), Но Турция- Директно Се Оттегли от Конвенцията - Категорично я Отхвърля ....Различни Неща са ........

31

Бай Илийчо

преди 1 година

Така е бря ! Дъ удариш адин шамар нъ женътъ дъ млъкне га могу говори ОТ дъ е насилие ? И от кадя нъ кадя дръжаватъ жа ми са меси у семейнио дживот ?

30

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Ердоган каза " Конвенцията Насърчава Иззвратеняци и Морално Проподнали Заггубеняци" ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

29

До 34

преди 1 година

Вече ти беше обяснено, че се прокарва т.нар. Джeнgъp теории чрез ИК. Налагат се широки определения за насилие и секстормоз, ГРЕВИО, което ще доведе до злоупотреби.

28

Анонимен

преди 1 година

Като не работи, ти защо й се противопоставяш?? Защото нямаш какво да правиш ли?

27

До 31

преди 1 година

Кога пък бездетните и несемейни лесбийки сте били жертви на домашно насилие?

26

Анонимен

преди 1 година

Да, приложим "Техеранската конвненция".

25

Анонимна

преди 1 година

Конвенцията не може да спре домашното насилие и е безпредметна, а и в момента е наказуемо насилието по какъвто и да е начин срещу човек, независимо от пола му, така, че не са ощетени правата на никого в тази държава, ако не е насилник.

24

До 20

преди 1 година

Да, непеошниците получавате пари, без да работите, затова субсидиите ви трябва да бъдат спрени.

23

Eu

преди 1 година

Зюмбюл ми звучи доста европейски