26

Анонимен

преди 1 година

Много суша, много нещо, а сега бури и снегове пред лято. Геоинженерство: пустиня или порои или бури и мн др., каквото си поискат - може. Е сега честито измръзване на растенията и вдигане на цените.

25

до 14

преди 1 година

До Анонимен,защото са имали късмета да са далеч от русията да им промива мозъците с арабско робство,кланета и прочие измислени от руснаците неща,за да освобождават тАпите българи,които и до днес им се връзват и не искат да си отворят очите

24

Анонимен

преди 1 година

До ... не е страшно че си глупав, страшно е че си умопобъркан екстремист

23

...

преди 1 година

това са нормални климатични промени предизвикани от глобалното затопляне! Просто е и в най-скоро време ще става много по-зле! убавото е, че от тези климатични промени ще последват войни глад пандемии и други! А това ще доведе до намаляване на човешката популация отговорна за това глобално затопляне! Един вид природата се опитва да се излекува! Инак не е лошо, че средата на май е по-студено с 15-20 градуса и има повече сняг от средата на февруари! Явно това е новото нормално! Та така!

22

Анонимен

преди 1 година

Глобалното захлаждане е факт. Затоплистите са измамници.

21

до 19

преди 1 година

Не пиши глупости. Няма нищо общо. И това за напоителните канали е вярно. И много други неща, имало е улично осветление в Кордоба, когато в Лондон са спали при прасетата. Имало е и хитроумни климатици. Според тебе и арабските цифри се наричат така неясно защо. Астрономия, математика, литература. Не за твоята глава работа.

20

Пффф

преди 1 година

Ми значи няма суша. Пак опищяха орталъка за едното нищо.

19

Анонимен

преди 1 година

Това с арабите и испанците е като с нас и турците. Не тая омраза към търците. Харесвам Турцуя, харесвам доста от традициите и кухбята им, а някой от най-добрите хора, които познавам са турци. Уважавам разликите и приликите между нас и им желая всичко най-добро и няма проблему, да кабая турци на софрата си (да, туска дума) ... НО ... и това много важно - В момента в който чуя приказки за неосмански амбиции и/или думичката "гяyp", всички добри отношения приклюпват.

18

Камилата

преди 1 година

Вервайте му.!. И до днес Африка и арабския полуостров са нацепени от канали и са райската градина която храни планетата Земя.!.

17

Анонимен

преди 1 година

"но имено арабите са тези които прокопават напоителни канали и започват обработването на земята" - Ох айде пак - Амбицията на янкой бей, да колонизира областта не е "общи действие" на целуят етнос.

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Испанците не таят лоши чувства към арабугите! Просто повече от хиляда години зли хора от старовремския евросъюз ги избиват насам - натам из полуострова и им провеждат възродителни процеси от време на време, иначе нямаше да има нито Испания нито култура, като виждаме докъде се е докарал исляма - религия която отговаря на нуждите на нехората! ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА !

15

Дон Кихана

преди 1 година

Камъните падат, падат от небето, капка ми падна,падна на сърцето! Юссс гелеее .!.

14

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Испанците не изпитват лоши чувства спрямо арабите. В интерес на истината климата в южна и централна Испания до преди 1500 години си е бил досущ като този в Мароко и Алжир, но имено арабите са тези които прокопават напоителни канали и започват обработването на земята. До преди тях в областта Андалус са съществували малко на брой предимно по пелиферията на Средиземно море риболовни селца. До ден днешен в Испания живеят милиони араби.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3...Голям хилипояс си. Темата е за сняг, ти драскаш за Русия и Украйна.

12

Спасител

преди 1 година

Имат ли въздушни линейки за закъсалите скиори ? Ако нямат , ние можем да им услужим. Можем и шнорхели да им изпратим ! А от вчера можем вече и с еврокомисари да им услужим. Ако си нямат , може и пожарникари и минали покрай Харвард пуяци да им пратим.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Климата в Испания ще стане като в северна Африка към 2050 година и берберите пак ще се...върнат.

10

До 7

преди 1 година

Няма такъв вариант като спасихме света за либерастите, те винаги ще си намерят/измислят/ тема на която да се тръшкат и реват.

9

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата. За всичко останало разполагаме с HAARP и с диверсифицирана газ.

8

Анонимен

преди 1 година

В момента на връх Ботев има над метър и половина сняг.

7

Анонимен

преди 1 година

Супер! Спасихме Земята от топлото, изклелувахме Ковид, сега като свърши войната в Украйна, МОЖЕ ЛИ, да се върнем към нирмалния напин на живот?!?!