87

Анонимен

преди 1 година

Искаш ли да го пробваме върху теб дали е годно ? -- ако оцелееш ще го подарим. За друго вече не ставаш, освен за тестване на оръжие, вми рис ана американска под лога, с чужда баница иска да прави помен.

86

Анонимен

преди 1 година

"Ние имаме много оръжие, което срокът му на годност изтича. В рамката на солидарността на НАТО можем да си подменим оръжието и да дадем на Украйна това, което трябва." -- не можем, това са приказки на мошеник. Никакво оръжие не трябва да подаряваме под натиск на сащ и тяхната пионка селския тари кат борисов. Всички операции по цени на световните пазари.Можем да го продадем на сащ, а те после може да си го завират в зад ници те, но не и подаръци. Това оръжие не е на баща ти, а дали е годно...

85

Анонимен

преди 1 година

Той Бойко много бил крал , и Ко стана Славчо каза че за минали декември няма 9 милиарда ,при подмяната ,мошеници са тия вкарахатккукряинцида живеят безплатно по хотелите ,на наш гръб ,като лъжеха чепатите били от ЕС ,на върба ЕС не дават пари за след седмица или месец а след години,всички украинци вън от България

84

Анонимен

преди 1 година

Тази женица не разбира какво става в България -- искането на оставката на гешеф е някакъв гаф от нейна страна, защото гешеф подобно на щифт крепи цялата конструкция герб все още в движение.

83

Анонимен

преди 1 година

"От утре започваме разговори с останалите партии" -- това звучи като някой, който е останал недоволен от днешните разговори и се надява на пробив в утрешните.

82

Анонимен

преди 1 година

Вчера Буци срина и последната частица авторитет на Мара от Европата. Нервен и гневен се изтъпани отпред и я прати в миманса. Няма как тази женица да бъде премиер. Нейното ниво на администратор в пощите, който може да си върши работата само под злобния поглед на Деса Атанасова, която последните два-три дена я разкарва из парламента на къса каишка, следвана от другите угоени добермани на сикаджийската мутра от Банкя.

81

Анонимен

преди 1 година

Агент буда не служи на Кремъл и няма как да служи -- той е американски агент, а те го контролират чрез парите му в чужбина, могат да ги блокират и той остава на сухо. Всеки който говори за солидарност с украйна е под такава заплаха.

80

Неуморимият Буда

преди 1 година

Агент Буда уж нямаше да участва в управлението на държавата, но досега още не е спрял да дърпа конците. Явно все още се надява, че Украйна ще бъде прегазена от болшевиките и той, необезпокояван от никого ще продължи да служи на Кремъл, без да разбира, че много скоро ще трябва да се укрива от ударите на Закона...

79

Анонимен

преди 1 година

Останалите партии са две - ДПС и малкото ДПС (ИТН - Има турски народ). След излагациите на Мара Гаргамел БСП няма да се хване на хорото, а Възраждане не гледат по-далеч от пъпа на Митрофанова.

78

Анонимен

преди 1 година

"проблема на глупави селяни като теб е, че гледате основно руска пропаганда" -- а проблемът на сел янду рите като теб е, че не знаят английски и не рзбират какво се говори по американските канали.

77

Анонимен

преди 1 година

Украинци няма да победят Русия никога, това са някакви влажни сънища на американците, които им дърпат конците. Руските атомни подводници са около териториалните води на сащ. Сащ е в капан. Освен това сега там се оформя и финансова криза. Ще се сгромолясат като къщичка от карти.

76

Анонимен

преди 1 година

'' Ние сме в навечерието на трета световна война '' ................................................ слава богу украинците побеждават, така че световната война се отлага засега ... а проблема на глупави селяни като теб е, че гледате основно руска пропаганда и си няматe ни най-малка представа, какво се случва ... затова винаги избирате губещата страна и плащате най-високата цена.

75

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в навечерието на трета световна война -- правителства от национални предатели, които да ни вкарат в нея не ни трябват. Борисов е кукла на конци, той няма собствено мислене, каквото му наредят от фашингтон и брюксел -- изпълнява безмозъчно. Трябва да сме като него безмозъчни да го оставим да съставя правителства -- щеше да е смешно ако не беше трагично.

74

Анонимен

преди 1 година

Незабавен затвор за Тиквата!

73

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се прави никакво правителство с национални предатели -- борисов е точно това. Всичко, което изброява са негови пожелания, възможни ако се намерят колаборационисти и които ще легитимират съществуването му все още като "политик" на сцената. А мястото му е в затвора. В Румъния вече има десетки като него в затворите, а тук нито един. Което е голям проблем за държавата и нацията. Показва, че администрацията е фалшива, излишна и вредна.

72

Анонимен

преди 1 година

Писаниците тук са изцяло извадка на поколенията интелектуалци образовани грамотни възпитани културни осъзнати духовно хора спазващи обществения ред и законите в страната каращи по пътя с 50 км и усмихващи се на ближния.Слезли на земята да служат на Бог и да вършат делото на Исус за което всички са тук!Алелуя.Господи,какъв народ какви красиви жени дебели умни с ранички и силикон жадни за власт и пари и какви мъже от красив по красив.Целият свят се е вгледал в българското поколение след 1983.

71

Анонимен

преди 1 година

'' след срещата с ПП-ДБ '' .................................. пълна загуба на време и пари на народа ... само след няколко месеца сме пак на избори. Възраждане печели все-повече подкрепа и започвам да разбирам утрепките-неудачници, които са убедени, че ЕС и НАТО са виновни за нещастията им, и че е по-добре да изгориш в руски путински танк.

70

Анонимен

преди 1 година

Борисов е готов на всякакви компромиси само и само за да продължи да прави врътки и да краде.

69

Анонимен

преди 1 година

Тотал щета!!!

68

Анонимен

преди 1 година

На Борисов вече не му трябват русофили . Затова Възраждане ще ли да стават евроатлантици.