28

Майка си ли търсите

преди 1 година

в УКРАЙНА, празноглавци ?

27

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Дронове не знам дали ще падат от небето над Кремъл ама руските бизнесмени не спряха да падат от прозорците последната година...

26

Анонимен

преди 1 година

Украинските батареи са на 80 км от Луганск. Поразили са казарми на окупаторите с украински балистични ракети ГРОМ 2, а не с натовски ЩОРМ ШЕДОУ, които са с обсег 300 км и ще бъдат използвани върху Керченския мост и казарми на окупаторите в Крим. В Луганск са били зетят на Шойгу, Алексей Столяров и членът на ГосДума и Единна Россия, Виктор Водолацки. Последният се шлял безцелно из руините и на главата му пада тухла, което той представил като рана от артилерийски обстрел.

25

Анонимен

преди 1 година

Подозирам, че рашистите не правят разлика между дрон и куадкоптер - кграчките с 4 перки, които заснемат видеота и децата ги пускат в парковете.

24

Ти да видиш..

преди 1 година

Стрелба от покрива с Калачник по дроновете. Хитро.

23

блицкриг

преди 1 година

Навремето ни асвабадиха от хитлеризма сега е време да ги асвабадим от путинизма...за да сме коректни.

22

до 19

преди 1 година

Ами ако дронът си има автономно управление?Подобни системи има отпреди 60 години поне.

21

malgiorno a tutti

преди 1 година

Мдам, а инструкциите и заповедите ще ги получават от кораба мащеха на орбита, директно през небесните гласове, дето им говорят :).

20

Анонимен

преди 1 година

Диванните ЕКСПРДИ започнаха да нищят това от коета най малко разбират !

19

Анонимен

преди 1 година

Най-ефективни срещу такива цели са прашките. Знам го от собствен опит. По една прашка на полицай и два джоба камъни и край с дроновете.

18

General Dynamics

преди 1 година

смешници, купуват ги от Али експресха ха , мноооого са назад горките!

17

Анонимен

преди 1 година

Целта на тези електромагнитни пушки е да блокират връзката с центъра на управление на дрона и той да падне.Имат я в по-голем вариант,,Картуха" мисля, че беше.Въпреки, че руснаците твърдяха, че,, аналог в мире нет", даже могли да презимят дрона където поискат,, Картухата нищо не направи срещу турските дронове и други.Това е руската овча мисъл, която само се хвали, и цял свят и се смее.

16

Хаха

преди 1 година

Тия ще са като бойните им делфини. Само дето и пушат. Очакваме издигането им към небесата.

15

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка ще му присадят криле и ще лови дронове с рибарска мрежа.

14

Гагага

преди 1 година

Тегаво е в хАвняшка...

13

Анонимен

преди 1 година

До Най хубавото е Ако искаш наистина парите за нашите корумпирани политици да спрат, трябва да се молиш богу посолството на САЩ в България да изчезне, заедно любимите ти САЩ. Докато го има световния грабител и терорист от Америка, все ще има корупция, ограбване на национални ценности и диктат. Просто те така си работят по целия свят.

12

Историк

преди 1 година

До 8. То така ако почнем да се връщаме назад във времето и Масква май е била основана от викингите, Крим е бил елински, Калининград пруски и т.н. Имаш смешни мокри сънища.

11

Най хубавото е

преди 1 година

Най хубавото е, че руската мафия ще спре парите на нашите отвратителни корумпирани политици, децата на комунистите които 30 години се гаврят с бедния български народ.

10

Анонимен

преди 1 година

Големият проблем на рашистите е... Че имат дронове в главата. А нямат дронове в армията. Така получаваме рашистко-дронно умствено разтройство.

9

Анонимен

преди 1 година

Тея обаче не спират да се правят на интересни;))Те танкове нямат вече... голямата Кинжалл САЩ е тупна на земята след 10г хвалете... Сега пък небесна полиция... тея вече не са на себе си :)))