137

Бай Данчо Вашингтона

преди 1 година

Пак дезинформирам. Вярвайте ми

136

Асен

преди 1 година

То да е само Бахмуд включително и Москва

135

До 81

преди 1 година

Някой северно- италиански провинции , като например Тирол , са с население , което говори немски език , те са им подарък от Прусия и Ото Бисмарк. Впрочем цяла Италия се е обединила благодарение на успешните войни на Прусия с Австрия- Унгария и Франция и сега Германия може да има претенции за всичко до Неапол. Добруджа пък е последната териториална придобивка на БГ , която ни е подарил Хитлер. Ти да си видял и чул немците да ни заплашват или да са нападнали БГ или Италия.

134

Европееца

преди 1 година

Руската армия и Путин ги чакат гибел и разгром. Такава е съдбата на всички агресори и окупатори ламтящи за чужди земи и територии. А Путин един ден ще бъде изправен пред международния съд в Хага и осъден за извършените военни престъпления и украинските деца депортирани от Украйна в Русия. Срам и позор за чебурашките от Възраждане и БСП защитаващи руските агресори.

133

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

На война и лов най много се лъже.Не забравяйте,че изказванията на Пригожин са съгласувани с руското военно разузнаване.

132

Анонимен

преди 1 година

От руски телеграм канали, последните часове: Сбиты два Ми-8, один Су-35 и один Су-34. За всех отомстим. Видеата по свалянето им са налични даже и в руските канали. Модерните западни оръжия работят!

131

Анонимен

преди 1 година

Пригожин изрева,че е свършила водката.Калените му бойци са в абстиненция,ръцете им треперят и навсякъде им се привиждат змии,плъхове и дронове хвърлящи гранати срещу тях.Треперенето води до това,че от седмица никой не улучва противника и халюцинациите им са ужасни.Някои са си продали танковете за туба с водка!Ако Путин до няколко дни не успее да докара поне една влакова композиция водка вагнеровци ще се предадат всички!

130

факт

преди 1 година

За пореден път виждаме разликата между руската и немската техника.Какво ли би станало ако украинците имаха западни самолети???Или поне 1000 танка Леопард,Чаленджер,Абрамс?Сега разбирам как Израел успява да се отбранява-малко техника,но качествена.

129

Анонимен

преди 1 година

Руската Федерация се пръкна на този свят 1991 година.Какви териториални претенции може да има това недоносче нагло?

128

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ

преди 1 година

ЧЕРКЕЗИТЕ НА КАДИРОВ БЯГАТ НАЙ-БЪРЗО,СЛЕД ТЯХ ЛЕТЯТ МОБИЛИЗИРАНИТЕ,ЗАТВОРНИЦИТЕ СА НАЙ-БАВНИ.

127

Русофил

преди 1 година

Туй не може да бъде *** ! Бахмут от почти превзет от Русия на въобще не превзет и даже напълно украински е 100% пропаганда на илюминати или на Сатаната или на гейовете или на...много *** е яд

126

redordead

преди 1 година

Много ме кефи как ваттенките във форума яиждат невероятният капан, който Пирожкин залага, но професионални военни не виждат...и Пирожкин стратегически е отпуснал височините на града. Миналата година ваттенките така говореха и за контрата срещу Херсон - руснаците готвят невероятен чувал, сега ще обградят укрите...А истината е, че съветската армия е бедна, корумпирана, зле екипирана и неподготвена. 10 месеца не можаха да превземат град с размерите на Перник, а сега ще го загубят съвсем...

125

Анонимен

преди 1 година

Тоя как си кани уркопитеците да ги тепа..... Елате елате слаби сме.... И уркопитеците във форума яко клъват на торен червей като каракуди

124

Анонимен

преди 1 година

Той може и да се оплаква на това е уловка, чакат укрите с включен котлон да ги изпържат

123

Анонимен

преди 1 година

НАЙ-БЪРЗО БЯГАТ КАДИРОВИТЕ ЧЕРКЕЗИ,СЛЕД ТЯХ ЛЕТЯТ МОБИЛИЗИРАНИТЕ.ЗАТВОРНИЦИТЕ СА НАЙ-БАВНИ

122

ГОЛЯМ МАЙТАП

преди 1 година

УКРАИНСКАТА КОНТРАОФАНЗИВА ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛА,НО РУСКАТА КОНТРАДЕФЕНЗИВА ВЕЧЕ Е В ХОД

121

генерал смърт

преди 1 година

не пирожка свиркаджийте ти и ли4но ти си напът да изгубите Бахмут

120

Анонимен

преди 1 година

Ами като се решават там що стоите тук и пишете глупости бе укри мамуни.Зелена тиква тръгнала акъл да дава.

119

Вервайте

преди 1 година

Нема оправия с промите мозъци от русофилска пропаганда и руски бот ферми. Нещата ще се решат на бойното поле, спестете си спама.

118

Анонимен

преди 1 година

До 121 Ами отиди в Москва,там е Путин и го прати в Хага.Айде тръгвай ,ама първи мини през фронта да видиш как е.