8

Това

преди 1 година

Се предизвика умишлено от американската система ХААРП за промяна на времето,няма нищо случайно и толкова рязко глобално затопляне това е глобалистка измама!!! В Алпите за първи път от векове не е имало сняг тази зима,да се спести от газчицата която идва от Русия ! В Калифорния в пустинята имаше преспи сняг(хубав като нашия преди години) и беше достигнало до -70С което е абсурдно да е от глобалното затопляне! Краварите лъжат имат си план за изтребването на планетата но нищо Путин е виновенТЪПАЦИ

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

До Ядрен вампир Z . А тук на северния бряг, силния морски вятър направо бръсне на сухо.

6

българина

преди 1 година

а в най бедната и изчезваща държава е вноса на зърно от украйна и гл прокурор.... всеки роден тук е прокълнат

5

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Цяла седмица вали не смееш да излезеш.Къде е тая суша?

4

Анонимен

преди 1 година

"особено критикувана беше индустрията за производство на свинско месо, която отделя много вредни емисии" И КАКВИ СА ТЕ?? НИКАКВИ!!! ИСКАД ДА ЯДЕМ БРЪМБАРИ!! ЗАтова почнаха да съчиняват невероятни лъжи за земеделието и животновъдството!

3

Анонимен

преди 1 година

Суша ли, вода газиш, жаден ходиш. Те хранят с плодове и зеленчуци западна Европа на ниски цени. Е ако няма суша, как ще се вдигнат цените. Глоби за фермери изкопали кладенци за да напояват растенията. Валежи, подпочвени води, язовири, и мн др, заобиколени от вода и ако те реват, какво да кажат др. Геоинженерството предизвиква и суша и проливни дъждове и какво ли още не, да го използват в правилната насока.

2

не

преди 1 година

припарваи вампир

1

Анонимен

преди 1 година

Заобиколени са от вода каква суша. Да обезсоляват от морето.