5

A

преди 1 година

Да ги жали човек като няма да идат на курорти, ще си идат на село, което е 100 пъти по хубаво от курортите им и с по яки плажове

4

Анонимен

преди 1 година

Oще едно доказателство че сме се върнали в комунизма намалили били дните на морето.. Нашите пък комунисти от ГЕРБ почнаха да копаят канал от Русе до Варна. Нещо съвсем лишено от акъл!

3

az

преди 1 година

Вече резервирах в началото на сезона две седмици по лъскавите острови в Гърция, и то в никак не лоши хотелчета. Като цена ми искаха хората общо, колкото ми искаха за една седмица в СПА хотел в България зимата. И то соцхотел. Няма такъв смешен туризъм като нашия.

2

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Гърция като се докопаш до държавна работа, привилегиите са толкова големи, че всеки грък като се докопа до държавна работа, деня преди първия работен ден прави банкет, равностоен на сватба. И при нас ще стане така. Натам се движи държавата. Отива сина на училище, влиза в час по български, другите ученици избягали, учителката казала с презрение: "аз не съм частна учителка да преподавам на един ученик" и си била камшика, свободен час и за нея. Това се казва работа за заплата.

1

Elada

преди 1 година

Гърците имат толкова много имоти по морето че може да не ходят на хотел