10

Реалист

преди 1 година

Това недоразумение омбудсман ли е,аз пък мислех,че е санитарка.

9

Още

преди 1 година

Една добавка в хаоса на пенсионната ни система.

8

Анонимен

преди 1 година

Ти оправи операторите и ерп па тогава мисли за любивници

7

До 6

преди 1 година

А какво да кажем за разведените с деца?! Никой не се развежда ОТ ДОБРО! Не стига че отглеждат Сами децата си, но и са наказани да не получават нищо дори и бившите им партньори въобще да не са се оженили или омъжили! Според мен - вдовишките добавки към пенсиите са НЕсправедливи спрямо останалите хора - неомъжвани, неженени или разведени!!!Явно те са Наказани от Обществото!

6

До 5

преди 1 година

ПРИЧИНАТА СЕ НАРИЧА С.В.О.Б.О.Д.А.!!! НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ОМЪЖВАМ И ДА ТЪРПЯ НАГЛОСТТА , ДВУЛИЧИЕТО И ЛЪЖАТА НА "СИГУРНИЯ" ПАРТНЬОР!!! КОЙТО ОБИЧА - ОБИЧА. А КОЙТО ЛЪЖЕ И *** - АУТ НА СЕКУНДАТА!!! Не ламтя за чужди пари или пенсии!!

5

ала-бала

преди 1 година

Да се премахне вдовишката надбавка! Какво да кажат неженените ? Те наказани ли са, сами да си поемат разхода за домакинство цял живот и без възможност за надбавки? На тях трябва да се дадат добавки, нямат деца и внуци и живеят в изнемога.

4

Анонимен

преди 1 година

При условие че сключването на граждански брак излиза не повече от 100 лв. за 2 медицински и административна такса в обшината, какъв е проблема описаните жалващи се влюбени да се венчаят, вместо да реват на омбудсмана. Има възможност за разделна съпружеска собственост и предбрачен договор, които се заверяват нотариално като се плаща заверката.

3

Уууубряя

преди 1 година

Абе какво пак си затормозихте сайтчето dpuc.bg че човек трябва по 10 пъти да цъка за харесване и я хване..я не хване!

2

Анонимен

преди 1 година

До Урсулазатова ли е толкова ококорен...

1

Анонимен

преди 1 година

Аз съм против *** идеологията и нейното насаждане, но в случая считам, че и при *** съжителства, стига да не се уронва престижа и морала пред обществото, хората живеещи почтено един с друг напълно равноправно следва да имат своето право да унаследят процент от пенсията на спътника в живота си. ТОВА Е ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО. А ИНТЕРНЕТ ТРОЛОВЕТЕЕ ДА ОСТАВАТ БЕЗ ПЕНСИЯ ЗА ПРОТИВООБЩЕСТВЕНАТА СИ ДЕЙНОСТ, ОБИДИТЕ И ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ, ТРИЕНЕТО И ЦЕНЗУРАТА!