15

AMG/OMG

преди 1 година

И за цените на тревата трябва да го направят това, в целия ЕС.

14

Бобо

преди 1 година

Купих си миналата година А-класа седан от представителството във Виена. Миналия месец на 45х.км. светна чека и трябваше да сменя комплекта накладки(предни и задни). На жена ми Витарата за 110 000 км. Въпреки това предпочитам моята. Но е вярно това, което колегите пишат за ресурса на детайлите. Успешен ден на всички!

13

Карлос Сайнц

преди 1 година

Ауди, БМВ и Мерцедес могат да се характеризират като: "Посредствено качество на премиум цена". Само Порше държи фронта. Ако не ми трябва ефект демонстрация японските ги превъзхождат. Букай!

12

Тия новите s класи

преди 1 година

На ток които са изглеждат супер гадно старите от 2020 ми харесват повече.Но баща ми не е комунист не е приватизирал предприятия и не е окрал държавата и немога да си ги позволя.

11

Анонимен

преди 1 година

Аз смених двигател на 5 годишна кола и 35000 км от нова дизелова. Казаха ми, че пеоблема бил в моя телевизор, но търсих в нета и същия модел и година имаше няколко само я моята зона изпушили. Бяха произведени в турция. И твърдо никога отново няма да се набу там със западна кола. Само японска - сузуки, тойота, хонда и т.н. може и корейска. Който купува немско, да не пропусне факта, че новите немци са от близкия изток, анадола, северна и централна африка и т.н.

10

Анонимен

преди 1 година

Цял живот съм карал и правил немски щайги професионално. Само! Преди година и половина си купих Митсубиши и вече съм само на японско. Немски трошляк повече да не видя!

9

До 8

преди 1 година

Те за това двигателите вече нямат номера, двигателя не влиза, в гаранцията, води се консуматив 250 хил и сменяш двигател

8

Анонимен

преди 1 година

Нито сегашният Мерцедес, нито другите "премиум" марки са това, което бяха едно време. Не само, че поне 25 години всичкото е брак още от конвейера, но и си имат специално инженери, които да развалят колкото се може повече детайли. Целта е колата да изкара гаранцията, да почне тормоза с ремонтите - четирицифрени суми само за добър ден. Да я хвърлиш и да си купиш нова, която ще е същия шкарт. Навремето поне ги ремонтирахме сами. Сега някой датчик изпише на таблото Ахтунг, колата не тръгва и....

7

VW

преди 1 година

Да си ги карат

6

Анонимен

преди 1 година

Mercedes станаха дръпната марка на китайчета. Истинският германски звяр се казва BMW.

5

Бенц мафия

преди 1 година

Не си ли източвач на ДДС или работодател който плаща мижави пари на работниците си и ги криви от работа до степен да пият обезболяващи след работа или друг измамник или корумпиран няма Мерцедес за теб.

4

Супер Селтак

преди 1 година

Накрая Тесла ще е6e мамата на всички. И без това тези мерцедеси и беемвета се купуват само от представители на малцинствата.

3

Анонимен

преди 1 година

За банани може ли ?

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3. На всички им е ясно, обаче и те искат да са като него и някой друг да ги хрантути затова му пълнят джебовете и мечтаят.

1

Анонимен

преди 1 година

Клиентите харесват специално отрошение, то добавя стойност на тяхната покупка. Определено не харесват да маршируват под строй, особено за луксозни стоки.