16

До ?

преди 1 година

Щом толкова много го искаш, пожелавам ти го! Още на следващия ден след пенсионирането ти - евтаназия!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Учениците все по прости и не знаят такива елементарни неща, а са стигнали 12 клас, а на учителите все заплатите им ниски. Дори минимална заплата им е много.

14

Питанка

преди 1 година

От кой фонд изплащат по 11 брутни заплати на учителите при пенсиониране?

13

Анонимен

преди 1 година

Престанете с увеличението на учителските заплати!!!!!! Пари на вятъра !

12

Анонимен

преди 1 година

тия учители са голям разход без качество насреща

11

В.Узунов до 9

преди 1 година

Всички изброени цуцат държавната цицка докато пресъхне. Физкултурника хвърли топката на децата и влезне в стаичката да си допие. Пожарникаря изчака добре да доизгори всичко и си стъпче фаса ,а за полицията е ясно.

10

?

преди 1 година

Ей, не са наядоха тези учители и пенсионери. Защо просто някой като го пенсионират не го евтаназират на следващия ден?

9

До узунов

преди 1 година

С какво допринася един лекар или хирург към БВП? А медицинската сестра? А съдията? Полицията? Прокуратурата? Пожарната с какво допринася за БВП? Децата до 18 годишна възраст?

8

Анонимен

преди 1 година

Кога държавните служители ще започнат да си плащат осигуровките??? Хайде сметнете каква огромна сума е то за сметка на останалите работещи! Не им стигат големите заплати и привилегии, нали!?

7

В.Узунов

преди 1 година

Някой може ли да ми каже с какво са допринесли даскалите за БВП? Да не говорим за месеците отпуск и отделно лагерите с държавни пари. Не мисля ,че един физкулурник е заслужил повече от някой де събира такса на градската тоалетна.

6

ЗДОО

преди 1 година

Над 20 000 държавни служители не внасят осигуровки и данъци в НОИ а получават тавана на пенсиите.От къде мислите идат парите?!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Таван на мах пенсия има. Вероятно, ще го замразят и близките години таванът няма да се повишава.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Вие, програмистите, се молете да не стане и тук като в Англия. Една обща пенсия за всички, който иска по- голяма пенсия, да внася в частен фонд.

3

Анонимен

преди 1 година

Вярвай ти, че след 30-40 години някой ще види пенсия. Като направят пенсионната 82 години.

2

Анонимен

преди 1 година

Защо няма данни за разходите за заплати за държавната администрация и публичния сектор? Защо не се пише колко милиарда се раздадоха на бизнеса за уж енергийни помощи? А за украинските курортисти? Постоянно пенсиите са им трън очите. Искат да ги замразят. ГЕРБ винаги ощетява пенсионерите.

1

Анонимен

преди 1 година

Е нали Кирчо и Кокорчо махнаха прага за максимални пенсии, интересно ще стане когато трябва да ни плащате по 3-4-5 хиляди лева пенсия на нас програмистите, сега блажите дето ви внасяме максимални осигуровки но един ден ще си платите с лихвите.