96

Анонимен

преди 1 година

Политическата реалност в Б-ия не може да се подобри изведнъж. Необходими са малки стъпки, които постепенно ще доведат до по-съществена промяна. Малки стъпки. ПП не можа да спечели мнозинство. Това е положението. Приемете го и направете сега каквото можете. Бъдете по-скромни - не бъдете арогантни. Направете правителство с ГЕРБ и направете най-доброто което можете за да постигнете поне някои от вашите цели. Гласувахме за вас - вършете си работата. Тогава следващите избори ще са по-добри за вас.

95

Анонимен

преди 1 година

Виждам че коментиращите коментират партиите но приемат изследването за чиста монета. Аз не мога да се съглася с това. Има въпроси но има и отговори . Тоест отговарящите са манипулирани априори. Аз съм против такива социо логически изследвания. Те обслужват дадена конюнктура. И на изборите е така. Хората не са умни и се водят по параметри които им задават предварително.

94

Анонимен

преди 1 година

Никакъв кабинет с мутрите от ГЕРБ!

93

Анонимен

преди 1 година

не, трите К-та, Кокорчо, Кака Лена и Кицата са по-противни от фигуранта, взети заедно

92

Друг Българин

преди 1 година

Категорично НЕ! Легитимацията на палача на България ГЕРБ е недопустима! Дори водене на "разговори" вече е грешка! Пълно и тотално игнориране на ГЕРБ! Всякакви други уйдурми са прикриване на следи и мимикрия на поредня преход!

91

Един Българин

преди 1 година

Каквото и да е управление без герб и дпс за да се разчисти корупцията.

90

НОМЕР2

преди 1 година

НИКОГА С БАНДИТИТЕ, МУРИТЕ, КРАДЦИТЕ, ЛЪЖЦИТЕ ОТ ГЕРБ! ПО-ДОБРЕ БЪЛГАРИЯ ДА Я НЯМА, ОТКОЛКОТО ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА!

89

Анонимен

преди 1 година

На Бойко не му трябват промяната или подмяната ,които направиха най голямата инфлация за 7 месец такова чудо не е имало повече от 30 г.

88

Анонимен

преди 1 година

Играчите не ги интересува мнението на маймуните, те ще си направят квото им е кеф на тях

87

Двама се карат

преди 1 година

Възраждане печели.

86

НЕ

преди 1 година

НЕ

85

Анонимен

преди 1 година

Не! И не бива да има такъв!!

84

Анонимен

преди 1 година

До Я па ти.. Така си приказват смахнатите братле, не им обръщай много внимание, че ще те хванат в техните си лудости :))) Ако излезем оо НАТО и ЕС, не е лошо като идея, но после какво ще правим, като знам способностите на родните ни бизнесменчета :))))

83

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 70 И къде предлагаш да отидем, като излезем от ЕС и НАТО. При уб.ие.ца от Кремъл ли ?И как си представяш това излизане ?Дай си ми куклите , на ти си парцалите...

82

Анонимен

преди 1 година

"Българите не са убедени, че изборите на 2 април са били свободни и честни" -- не е това въпросът, дали са били свободни и честни -- държавата пробутва партии за избори чиито лидери са за съд и за затвор като предатели на националните интереси. Няма работещо и немафиотизирано правосъдие.Проблемите са по-дълбоки отколкото ги интерпретират разни анализатори.

81

Анонимен

преди 1 година

Социолозите работят по вече спусната от Европа тема за правителството на Герб.сдс и ПП.дб . Това е предварително зададен въпрос. Ако този въпрос не е маркирал точно този отговор никой няма да го посочи. Тоест хората са сериозно манипулирани.

80

Анонимен

преди 1 година

Всички злини и абсурди в обществото са от непеото и социологическите агенции. Кой и как ги контролира и кой проверява и гарантира че всичко това е така. Аз не им вярвам нито на една думичка нито на една. Вие вервайте им бе вервайте ...

79

Ryuhou

преди 1 година

Не сме разделени. Окололо 40 процента гласуваха изобщо. Залагам си живота, че поне 20% от тях са гласували за партии, които не влизат в парламента изобщо. Кой драги другари ви е избрал за да ни управлявате.

78

Анонимен

преди 1 година

ББ -- премери си температурата, американска подлого. Явно нямаш пари за самолет до ню йорк и там да се влееш в редиците на наемните слуги на фашизоидната демократура на власт в сащ.

77

Анонимен

преди 1 година

Бойко борисов е един криминален случай, мястото му е в затвора за кражби и предателство с големи щети върху националната икономика от порядъка на милиарди, а не да се разхожда в парламента и да съставя правителства.