24

Враг 1 за Русия

преди 1 година

е Путин ! Причини гибелта на стотици хиляди граждани на Руската Федерация, емигриране на милиони руски професионалисти и международна блокада за Русия ! Следват още по тежък живот или лишаване от живот за гражданите на Русия. Боже пази България от луд диктатор !

23

Путинофилите

преди 1 година

в Карлуково и на 4ти километър

22

Майка си ли търсите

преди 1 година

в УКРАЙНА, празноглавци ?

21

Русофили неграмотни,

преди 1 година

през 1878г са ни освободили украинци, финландци, румънци и български хайдути на първа линия и шепа руснаци в тила. А българските чорбаджии са осигурявали снабдяването на тая армия. А Вълчан войвода е натоварил 60 конски товара злато на кораб за руския император и предварително плаща войната. Няма нищо безплатно на тоя свят !

20

Анонимен

преди 1 година

Украинските батареи са на 80 км от Луганск. Поразили са казарми на окупаторите с украински балистични ракети ГРОМ 2, а не с натовски ЩОРМ ШЕДОУ, които са с обсег 300 км и ще бъдат използвани върху Керченския мост и казарми на окупаторите в Крим. В Луганск са били зетят на Шойгу, Алексей Столяров и членът на ГосДума и Единна Россия, Виктор Водолацки. Последният се шлял безцелно из руините и на главата му пада тухла, което той представил като рана от артилерийски обстрел.

19

Анонимен

преди 1 година

Блатото никога не е виновно! Не вярвате ли?

18

Анонимен

преди 1 година

Русия била слаба един Бахмут не може да вземе вие и препиствате намеса в изборите и то не само в Турция но и в България в САЩ и в Великобритания...

17

Анонимен

преди 1 година

Ми то американския народ вярва че атомните бомби над Хирошима и Нагасаки са хвърлени от Сталин само че всички знаят че са хвърлени от САЩ които освен всичко друго само те имат атомно оръжие по него време заграбено от Хитлер вЗападна Германия .

16

факт

преди 1 година

След като избраха Радев за президент в Росийская газета имаше статия със заглавие-"Проруски генерал стана президент на България".

15

Анонимен

преди 1 година

Някой да си спомня руснаците да са признали някое свое престъпление ?

14

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на нищо докато Кремъл не го отрече. Например, че не са нападали Украйна... и тн

13

Анонимен

преди 1 година

То където има избори все Русия е замесена ,а сащ стоят настрана ,съжалявам и за българите на които и промиват мозъците тия евроатлантици ,хора мислете с тоя мозък ,всички е една измама за милиарди ,не може ние и пет държави да купуваме от Украйна и другите държави от ЕС да купуват от Южна Америка ,защо никой не задава тоя въпрос

12

Анонимен

преди 1 година

Вервам ви рашки, ама хич нема намеса, то и на янките верваме ама......:)))) Има намеса разбира се при турците, както и при всяка държава която представлява интерес на Раша и САЩ :)))

11

Левски

преди 1 година

Един ден много ско ще съжаляваме жестоко.https://youtube/watch?v=eFkmRp_G2uo

10

Казума

преди 1 година

Да живее 56-тият щат на америкааааааааа. Опс моя грешка.

9

Анонимен

преди 1 година

Турция обвини САЩ в намеса в изборите им, не Русия. Пак се изложихте.

8

П. yтин е турчин..

преди 1 година

Приятел с Турция.... Враг на България..... Приятел на РСМакедония

7

Империя на злото

преди 1 година

Ха-ха-ха. Ха-ха-ха. Ха-ха-ха.

6

Радев е въпроса

преди 1 година

Какво прави в Юар точно когато има доказателства че юар даваоръжие на Русия ...

5

Анонимен

преди 1 година

Драги русофили... Значи, доколкото виждам от коментарите, вие сте и туркофили. Добре... А скоро, по неволя, ще бъдете и тайкофили /Китай/. Добрее... А екзистенциални противоречия, нещо, това, онова...? Викате, нема. Хм... Странно. Де да знам... Чували ли сте за шизофрения? В нета пише...