222

Теди

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ ХОРАТА НА 40 ГОДИНИ ДА ИМА РАБОТА А МЛАДИТЕ ДО 40 ГОДИНИ А 40 - ТЕ ДА ДОЖИВЕЯТ ДО ПЕНСИЯТА

221

Анонимен

преди 1 година

...пее..Фски е готов вече с новата кнадидатура...

220

Анонимен

преди 1 година

Така им е казал Боко.До вчера протестираха в защита на Гешев,а днес му искат оставката!Мишки!Зависими от един еднокнижник.

219

Алито от София

преди 1 година

Че му пръснат на куру, човека е прекалено много отворен и докато не свърши мандата му, няма олабване, а и даже пак ще се кандидатира, и пак ще го изберат, но най важното е Пинокио от дб да не сяда на мястото му, затова се върза към пп и разваля всички избори що не му дават власт на него и генерала пинчер, а каскета ще е вечен

218

имигранта

преди 1 година

Цялата тази история, поведението и говоренето на политици и представители на всс и прокуратурата е ясно доказателство че прокуратурата и всс не са независими и са подчинени на герб и дпс!

217

Така е ..

преди 1 година

Защо не е написано че това предложение е подписано от само 6 човека. Останалите членове на ВСС не са съгласни. Няма да мине.Знаят че днес Гешев , утре тях.

216

Анонимен

преди 1 година

Няма ли пак да строят прокурорите в зашита на шефа им? Или "кралят умря, да живее кралят" ще е новото им мото? Пълна пародия! Толкова евгини политически номера, че чак ми е неудобно да го гледам тоя цирк.

215

Анонимен

преди 1 година

Вече е късно да си играят на лоялни към справедливостта. Точно по повод театрото с атентата Г. си мълча, други плещиха глупостите. Жертване на пешката не е нито съдебна реформа, нито мисъл за прокуратурата, а евтин политически пи ар, оттърване от неудобен и принасянето му в жертва, за да се спечели подкрепа в НС с уж направени отстъпки и да се състави поредно гробарско правителство. Дали на гроб или на Кирчо и Свирчо е все едно. Марионетките на САЩ са доста.

214

Анонимен

преди 1 година

Защо не работи рейтинга?

213

Ха-ха

преди 1 година

Театро, както биха казали класиците😉

212

Радослав

преди 1 година

ПР акция и лъсване на имидж за Герб, ето ние сме нова, преродена партия, избирателите на ПП да могат да преглътнат бъдещи гласувания в тандем с Герб защото за това вече ще са гласували заедно и старият цирк ще се играе отново, просто с нови клоуни. Ще си изберат поредният послушен ВСС, който ще избира нов/стар главен прокурор от същото блато с обичайните сомове, дали ще е Гешев или Гешев 2, все тая, пак ще изпълнява поръчки на партийци и мафиоти!

211

Радослав

преди 1 година

Простата истина е, че махат Гешев и слагат Гешев 2, за да може да започне новият мандат и да немогат да го мръднат преди в парламента да се гласуват нови представители на партиите във ВСС. Просто ще го изгонят, ще се скрие от публичното пространство и ще си харчи парите от рушветите. На него за имидж не му пука защото така или иначе го няма. Просто Боко бърза да инсталира нов Гешев 2 който да го пази, а има и добавените бонус после да застане в ефир и да каже: нали това искахте? Давам ви го.

210

Анонимен

преди 1 година

Гешев се отстранява за недоразуменията и грешките по случая с взрива срещу главния прокурор, а не за предишната му дейност. Кокто побързаха да злорадстват путинистът Радев и чадата му от ПП.

209

Бонго Бонго

преди 1 година

Браво Една!!!!

208

Dohan bey

преди 1 година

Отчаян съм. От толкова време само на едни милиони от ТЕЦ Варна карам. Как се поддържат наличните 244678 сарая? Изнервен съм , казах и на Кардайя, гледам пъшка му е излязла. Няма да ги бавя , само харч , и това слави ми излезе излишно. От 30 г съм на масата на властта. Аз раздавам порциите, е вече малко забравям, но не и това, че трябва да се краде.

207

Анонимен

преди 1 година

"Гешев е радост" стана "Гешев е гадостт". Преспали са след обаждането на "Тато ди тути Тати", премислили са какъв шанс им се дава, решили са на другия ден да вземат шанса.

206

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Са ще разберем дали Гешев ще се обърне и той срещу ББ:)))).Тия прокурори всичките са милионери нали знаете каква е заплататата на член на ВСС сумати години лапаха пари и сега, решили преди да ги изритат да се обърнат срещу Гешев лижемерни ***:)

205

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Колко жалки прокурори, а народа още не ги е погнал, сетиха се да се извъртят преди да ги изритат и тях, аз ако съм Гешев сега ще погна Борисов, който се чуди как да се спаси, е няма нито да има правителство нито Борисов ще се спаси:)))).Всички слуги прокурори, ако имаха малко достойнство и чест щяха да си подадат оставките преди 10 дни протестираха в защита на Гешев, а сега преди да ги изрират се обръщат срещу него няма толкова лицемерни същества като ББ и прокурорите му слуги.Гешев погни го:)

204

Кьовеши

преди 1 година

Какво освобождаване бе, вие още не сте го вкарали в затворе а вече ще го освобождавате.

203

Анонимен

преди 1 година

ВСС са за затвора, до един.