103

анонимен

преди 1 година

Чак сега ли разбра, бе Нинова?! Обикновените хора го знаем от още преди 3 години, когато започнаха напиканите протести на жълтите павета и олигархията поиска оставката на Гешев, а ти сега се правиш на умряла лисица!

102

Анонимен

преди 1 година

Тя играе с ПП които изнасяха оръжие милиони ,а тя казва че и един патрон не бил изнесен ) Петков вкарате украинците безплатно по морето в най скъпите хотели ,предатели на българския народ ,кой българин е бил безплатно на слънчев бряг и един ден в скъп хотел

101

anonimen

преди 1 година

А защо никой не иска да се коалира с Възраждане? Каква е тази мистерия, с която ги обвиват? Дори не искат да му дадат думата....какво се случва тук?!?

100

Без

преди 1 година

Премахване

99

Анонимен

преди 1 година

Нали до вчера ,ППетата , Зарков и не само те даваха зор да се махне Гешев.Сега пък защо искат да го махат, прокуратурата искали да овладеят....А разберете се най после,направете правителство и стига сте се карали ,като деца в детската градина !

98

Анонимен

преди 1 година

Всеки ръси глупости както му изнася.

97

Нинова е зависима

преди 1 година

Нинова милиционера Гешев харесва ли ти, по зъл човек от Гешев няма, Нинова явно е зависима!?

96

Анонимен

преди 1 година

Щом герб ще слагат следващия прокурор, работата е ясна!! Тиквю ще си постави по-сигурен човек, именно ново овладяване на прокуратурата.

95

Анонимен

преди 1 година

Гаргамел хал хабер си няма от бюджет, че пък и с какъв дефицит да бъдел? С какъвто каже бащицатА! Този Гаргамел е с връзки в ЕП. Ще се о каже по-голяма тиква от Тиквю!!

94

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Само че като не можем да участваме - ще плюем

93

По света и у нас

преди 1 година

Нерон е Бойко Борисов и всички членове на БКП защото това е Карл Маркс но и извън

92

Анонимен

преди 1 година

Нинова, ти ли ще тръгнеш да сваляш Г.прокурор с твоите 23 депутати, дето все още се клатушкат покорно след тебе в гъши строй? Засрами се и си прави сметката, че на следващите избори депутатите зад теб ще станат под 20. И научи поговорката Сик трензит Глория Нинова' от село Крушовица! Защото ти си родена за ликвидатор, а не за водач! Късно се сети, че хората бягат от теб! Сега ще ти остане говоренето, а твоите хора са електорат на Възраждането на Костя Копейкин.

91

Анонимен

преди 1 година

За какво БСП става въпрос? Тази партия на бедните я разруши г-жа Нинова! Тя размаха сатъра и посече и стари, и млади, докато от почти 900 хил.души останаха само 230 хил.електорат. От бившата партия се пръкнаха мощната Възраждане с цели 37 депутати и Левицата. Захрани тя и ПП, но там на първите избори мешава има и Президентът. И в партията на ген.Янев се ориентира част от електората на червената партия. Сега Нерон от Крушовица си оглежда много оределите редици,които няма надежда да се увеличат..

90

Виж

преди 1 година

Какви обещания кадровика а иска ми се да предитвратя отстраняването на гешев

89

Анонимен

преди 1 година

бокоратурата ще продължи бездействието си и след премахването на геша

88

Анонимен

преди 1 година

както винаги ,Нинова подозира

87

партиец

преди 1 година

Cлaнuнoвa по принцип е по конспирациите, то и за това нея никой няма да я бутне от поста ликвидатор на бспто. Което не е лошо, аз приветствам с две ръце заличаването на тази терористична партия бсп/бкп. :)

86

Анонимен

преди 1 година

То стана като сапунен сериал

85

Анонимен

преди 1 година

Нинова е велика,НО САМО НА ПРИКАЗКИ! Да вземат да я направят пак министър,че да спре да лае глупости.

84

Анонимен

преди 1 година

И какво се оказа че главния прокурор не е недосегаем и всичко е било лъжа през последните години. Друго какво разбрахме,че всъщност властите не са разделени както тръбят,а само политиците да поискат могат да сменят всеки стига да поискат,а това може да е нормално за Русия или Африка,но не и за европейска държава. Явно целта наистина е "сложим наш човек" както каза просто Киро и явно наистина целта е да се овладее прокуратурата,а не реформа