60

БГ жендър

преди 1 година

Колкото и да се напъвате тука повечето писачи почитатели на традиционните комунистически ценности - вашата - няма да я бъде . България твърдо си върви на запад ! Младите българи ходят да учат там , пътуват , и постепенно западната култура идва в България . А и мария габриел като стане министър председател - нещата окончатено ще приключат . И Евро и Шенген . Не можете да спрете историята .

59

Анонимен

преди 1 година

А така! Съберете пеееерасите и чаалгарите на едно място и да ги почваме!

58

Анонимен

преди 1 година

Гнус, ***, намерили поле за изява. Толкова ли са изгладнели нещастните?

57

Ъ

преди 1 година

Парите не миришат. Всички изпълнители са обикновени проституттки. Който плаща поръчва музиката.

56

Анонимен

преди 1 година

И от гнусните им маски, Човеците се гнусят.

55

До Ужас 10

преди 1 година

"Таз Филева как може да се излага така?Жендър ли е?Че и Дюран Дюран се излагат!" - - - Закъсали за участия връзкарки, на които вече и връзките не помагат. Уважаващ себе си творец никога не би се продал и изложил в подобни участия.

54

Анонимен

преди 1 година

От тази ид и отщина нормалните хора не се интересуват.

53

0тврат

преди 1 година

Аааа затова пуснаха Тротинетката - за да се кълчоти на прайда!

52

az

преди 1 година

До ТрагедияКаква среда? На хора, които го обичат и ще се грижат за него? Аз съм отгледана от двама хетерсексуални родители, никога нито съм гледала такива филми, нито съм чела 'гей' литература, нито нищо. Никога не е ставало въпрос за тези неща, нито съм ги виждала по улицата и тн. Но харесвам жени, също толкова колкото харесвам мъже, но за разлика от вас, в мен няма такава злоба.

51

Разочарован

преди 1 година

Хора,вие се шегувате,но положението е много тежко.Десетки антибългарски организации изсипват милиони,за да съсипят децата ни-филми,книги,игри.Вече посегнаха и на учебниците.Скоро морала и психическото здраве на децата ни ще бъде по-голям проблем от икономичекото ни състояние

50

Трагедия

преди 1 година

Как искаш да имаш семейство като това е гнусно и ненормално.Как може някой да постави едно невинно дете в такава среда.За мен това е зверско престъпление,ако държавата го позволи

49

Анонимен

преди 1 година

А Фандъчката няма ли да е на сцената с пилон и жартиери

48

The Liberal

преди 1 година

А 3eленcки дали ще поздрави тържествено прайда?!? Ще е мноо Яко!

47

Анонимен

преди 1 година

Жестоко и безчовечно е да се поощряват бесовете в тези хора и да им се гледа сеира, че и непеошки пари да се изкарват от това! Отвратително е това и нехуманно!

46

Анонимен

преди 1 година

Много са подли содоомитите- реват за семейства- ами то хетерото не сключват бракове и си живеят така, че сега това им бил проблема! Като ви разрешат бракове пак няма да ги сключвате щото друг ви е проблема- терапия трябва- не лечение, но терапия поне. И къде е границата, че не се вижда- зооофилията и педоофилията ок са? Май са ок! Стоп на извратеняците в публичното пространство не е нарушаване на права, а опазване на децата!

45

не съм социален пол

преди 1 година

И ти ли Есил се продаде!? Не очаквах това от теб. А толкова много те харесвам

44

Nameless

преди 1 година

Тези дами поне ще ги опеят подобаващо. Хихи.

43

о-братеняците

преди 1 година

Самата мисъл,че са най-обикновен човешки брак ги подлудява!За това и непрекъснато измислят щуротии!Когато един сбъркан е наясно със себе си,той е спокоен и си живее живота!И последната му мисъл е да се навира в краката на хората!Примери колкото щеш!

42

Сава Томов

преди 1 година

Защо трябва да търпим недоразумения като "даниелчо с тротитетката". Жалко ни е обществото

41

Анонимен

преди 1 година

За пари, на всичко са готови. Паднаха ми в очите!