11

Дедо Мъде

преди 11 месеца

закона "ЧИЛОВА" , направи престъпници всички КОЛЕКЦИОНЕРИ в БЪЛГАРИЯ, та даже и обикновенни хорица намерили някоя древна монета в имота или на нивата си!!!??? Една , богопомазана КАСТА която само тя ПО може да пипа или притежава всички артефакти в БЪЛГАРИЯ, това го НЯМА НИКЪДЕ по света. В цяла ЕВРОПА античните монети се продават по АУКЦИОНИТЕ даже и в ИТАЛИЯ са мо ГЪРЦИЯ и БЪЛГАРИЯ са пост ФЕОДАЛНИ ДЪРЖАВИ !!! А, най големите кражби и подменки, се вършат от АРХЕОЛОЗИ, И МУЗЕЙНИ МИШОЦИ!!!???

10

Анонимен

преди 11 месеца

През комунизъма не беше всичко на държавата сега при демокрацията всичко е на държавата и си враг на държавата каквото и да направиш актове глоби санкции е га си държавата ега си ЕС...

9

WTF?

преди 11 месеца

Не знаех, че и иконите трябва да се регистрират имам няколко вкъщи и мен ли ще арестуват?

8

Анонимен

преди 11 месеца

Днес е Петък и си отварям бира а вие се бийте зад клавиатурите

7

Анонимен

преди 1 година

7: Иванеееее, това са си Римски монети на по 2000г и по добре да са в музейте отколото в на този гардероба. Върви да видиш музейте са празни, имат по 5 монети и това е, защото всичко се копае и продава на частници.

6

До 5-ти Ще ти обясня

преди 1 година

защо така се пишат протоколите. Защото тези, които извършват конфискуването или операцията не са експерти и не могат да дават крайни становища. Крайните становища ги дават експерти в последствие.

5

Иван

преди 1 година

Аз на тази снимка виждам реплики на републикански денари. Ще направят черен живота на един обикновнен човек. Не искам изобщо да коментирам глупостта "онетообразни предмети с различна форма, големина и цвят". По този начин ако конфискуват златна и скъпа монета, може след като се окаже, че няма вина да ти върнат монета от 5 ст. Все е ЖЪЛТ МЕТАЛ. Абсурдна държава. Както всичко останало и търсачеството е цел на мафията, подкрепяна от държавата. ЗАТВАРЯЙЙЙ!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да изкупува такива предмети освен ако не са откраднати. Редно е някой като открие нещо да получава някаква награда в зависимост от стойността. После от това държавата ще печели. Като не се дава награда някой като намери нещо иска да го скрие или да го продаде някъде а това е загуба.

3

Неразбрал

преди 1 година

Монетообразните предмети с различни форми -какво трябва да значи?Милицията по тоя начин може да арестува всекиго!Таз некадърна банда не е ли крайно време да се закрие вече и да се направи истинска европейска полиция,нали на теория ни водят че уж сме в Европейския съюз!Или той важи само за върхушката?

2

Minelab

преди 1 година

Някой го е изпял, че има колекция от денари. И пак ще потъне в друга частна колекция на някой който е над закона...

1

Анонимен

преди 1 година

Не може ти да си намериш нещо и да е твое. Всичко на държавата. Нарича се демокрация