13

Видял

преди 1 година

Мда, кеф ти сервитьорче/ка, кеф ти компаньонка, може и общак в строителството. А ако се наместиш и в някоя партийка си ок за дълго време. Диплома може да се купи и по-късно. БГ икономика.

12

Рамбооо

преди 1 година

Никои не желае бригади от ромски произход да му влизат в къщата. Тогава пращайте подрастващите да учат занаят, а не с нежни пръшчета да чукат по клавиатурата.....

11

Анонимен

преди 1 година

Имам млад комшия отива на интервю за работа , казват му вземи отверката разглоби тази част , да видим как работиш - младежа не знае какво е отверка.. .. Бащата умрял , майката се поженила в Италия. Бабата не го е научила какво е отверка

10

смееех

преди 1 година

вицове почнахте, да не правите конкуренция на Стършел?

9

Анонимен

преди 1 година

До 7 То и от ТУЕС вече не всички излизат подготвени. Стана модерно това училище и се напълни с плява - такива с висок бал, но с нулев интерес към това, което се изучава. Кофти, ама така е като нещо стане интересно на масовката...

8

Анонимен

преди 1 година

Ами ориентирали са се, че няма смисъл всички да са вишисти след като така или иначе накрая, и то в случай, че решат да не избягат в чужбина, ще работят като продавачи, склададжии или сервитьори, а другият вариант е да развият свой бизнес, което държавата всячески се мъчи да осуети.

7

Анонимен

преди 1 година

АЛОУ, БИЗНЕСМЕНИТЕ???

6

Анонимен

преди 1 година

Само ТУЕС излизат подготвени , от другите нищо не става учителите са негодни

5

Учителката

преди 1 година

Абсолютна рекламна кампания. В нашия /областен/ град в професионалните гимназии отиват ученици с най-нисък бал и очакват или да не ходят на училище, или като ходят да присъстват да ги избутат задължително да завършат. Завършват с дипломни работи, които някой им ги пише срещу заплащане, защото те сами не могат да напишат две изречения. Съответно имат диплома, но знания не. Погледнете в колко десетки училища от миналата година няма нито един издържал успешто матурата по БЕЛ!

4

Анонимен

преди 1 година

Та мисълта ми е съвременните младежи не осъзнават какви възможности имат пред себе си и предпочитат да туъркват пред телефона за ТикТок, леш.

3

Анонимен

преди 1 година

Очите ми се насълзиха като гледам какви предавания излъчват по БНТ 2, преди няколко седмици имаше обучение как да си направим дийп фейк сега в момента върви обучение по AI и ChatGPT. Едно време единственото което можеш да направиш е да отидеш до библиотеката където имаше предимно руски книги по програмиране и няколко български.

2

Анонимен

преди 1 година

Не е от интерес, а просто нямат друг избор

1

Анонимен

преди 1 година

Има да, само дето тези които се записват си мислят, че някой ще им налее нещо в главата. Не се ли хванат и да практикуват някъде, повечето си остават нищо можещи. Има бум и по ПУЦ-овете безработни да ги посещават, но повечето са там ей така без никакво желание да научат нещо.