124

Гацо Бацо

преди 1 година

Коментирай твоите решения преди три години ...не се бъркай в работата на партиите

123

Л.РЕШЕТНИКОВ

преди 1 година

Радя, Радя... м ы скоро будем в Болгарии. Вы с Костадином сделали много работы. Продолжайте работать за российские интересы! Скоро Болгария станет республика России.

122

Гацо Бацо

преди 1 година

Тоя сам да е в автобус пак ще намери с кой да се бута и скара!

121

Бай Хикс

преди 1 година

Е, ама то така се прави! Що се чуди Румбата?Приятелите от интерес са най-жестоки, когато нямат вече интерес. Или имат интерес, но средството преди е станало вече пречка за постигането на интереса.Не е ли чувал фразата "И ти ли, сине Бруте?".И също крилатата фраза "Идеали ли - бошлаф. Личното наше доволство - ето нашият идеал.".

120

Анонимен

преди 1 година

До Учуден. Та тоя прокурор с милиционерско образование от Школата- Симеоново го предложи и назначи ББ завършил същата тая школа! Който сега се отказа от него и тича да назначи еврокомисаря от ЕК! А ако гл.прокурор се опъне има закон Магнитски... Докато слушаш, ти си на власт, ако се помислиш за безпогрешен - шут отзад. За предпочитане е дотам да не се стига. Намесят ли се атовете, магаретата трябва да мирнат и да не си разменят къчове. Нали затова сме в Единна Европа!

119

Анонимен

преди 1 година

Извинете: свалят, а не ''салят'.

118

Анонимен

преди 1 година

Никога не е късно полицаят-гл.прокурор от Мирково да бъде отстранен, г-н президент. Когато с тая дейност се ангажира г-жа Габриел, а зад нея стои могъщата ЕК, прокурорите сами се втурват да го салят. Това да не са ПП+ДБ, дето никой от ЕК не ги знае и не ги бръсне за нищо! Да виждате червени тоги пред Съдебната палата, дето говореха за независима съдебна власт? Някой да говори за страшния атентат срещу ИГ? Мълчат и се ослушват... Законът Магнитски чака...

117

Анонимен

преди 1 година

"България загуби 3 г., в които внесените от моите служебни правителства в прокуратурата множество сигнали за мащабни злоупотреби прашасват. Корупцията е неразкрита, чувството за справедливост е смазано, а политическият процес е заприщен." -- точно за това пиша коментари от доста време насам. Самият президент потвърждава -- "множество сигнали за мащабни злоупотреби прашасват. Корупцията е неразкрита," ... А тази габриел е кукла на конци и целта е да прикрие тези злоупотреби извършени от парт. й.

116

Анонимен

преди 1 година

Чудя се,кой е по вреден,Гешев като главен прокурор а всъщност консилиери на мафията,или Радев като президент а всъщност консилиери на кохортата от червени крадци която е превзела България?

115

Анонимен

преди 1 година

Не одобрявам русофила Радев, но в случая е прав. И в него се поражда страх, да не би след Гешев да го импичнат!

114

тРумбата

преди 1 година

не случайно е в ЮАР. През 1997 г. там избягаха "банкери", фараонки, прирамидки и всякакъв вид паралелерипеди, фалираха държавата и отмъкнаха кинтите. Вески, цецки, мецки... Беше по времето на "най-честния" жанвиденов... На последните избори, 47% от гласувалите там "българи" са за капейката. Въпросите са излишни...

113

Анонимен

преди 1 година

И искането за твоя импичкамън също.

112

разединителя

преди 1 година

на нацията ....

111

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън! Закъсняло било? Гешев изобщо не трябваше да става главен прокурор, но Радев нямаше докрай смелостта да противостои подписа преди повече от 3 години.

110

мак

преди 1 година

Прав е. герб назначи геша, не го свалиха по-рано, а чак когато дойде парашутистка, която иска да покаже твърда ръка дръндрън, ги е осветлило, че гл. прок. не е цвете. Ама не казват, какъв е грехът на геша, нали. Защо бе, миме, кой отвън ти дърпа конците и на кого ще служиш?

109

Спасов

преди 1 година

И Гешев и Радев работят за мафията и са част от БГ мафията. Затова сме най-бедните в Европа. Но ще дойде най щастливия ден... когато Путин ще бъде взривен!

108

Marin

преди 1 година

Ами така е, твоят работодател черепа си загуби имането и парите. Всичко му взеха.

107

Анонимен

преди 1 година

До 103. Истината ти всъщност е една голяма лъжа. Какво мислиш лично ти въобще не е важно.

106

Анонимен

преди 1 година

ОСВЕН ГЕШЕВ НС ТРЯБВА ДА МАХНЕ И ТОЯ РУСКИ БО КУК!

105

Реалист

преди 1 година

И като махнете Гешев какво? Кой ще го замести и какво ще се промени? НИЩО.