46

Анонимен

преди 1 година

Великият Султан ще я води към прогрес. Ето това е бъдещето й.

45

Макрон

преди 1 година

До ЕВРОПЕЕЦКакъв европеец си ти бе *** ?

44

Психиатър

преди 1 година

До КосмонавтПич лекувай се !

43

Хитлер

преди 1 година

До *** ЛютвиНе одобрява ,но за библията не съм сигурен ! Християнска Европа е родината на ЛГТБ общостта !

42

запознат

преди 1 година

До Анонимен 37Цървулче още малко и ще кажеш,че турците са били 500 години роби на българите ! Пич шизафренията не се лекува !

41

истината

преди 1 година

До 600?Не е 10 пъти а много повече ! България население 6,5 милиона а Турция има население 83 милиона !

40

Иван

преди 1 година

Идва Кемал. Турция ще бъде още по силна!

39

Ердоган президент

преди 1 година

Слава на Тюркието! Нова Османска империя е единственото спасение за *** миллета и Дунавския вилает!

38

600?

преди 1 година

при положение,че с над 10 пъти по-голямо население,би трябвало да имат 2400 депутати,горките

37

Анонимен

преди 1 година

В навачерието на изборния ден в Турция: Какво ще е бъдещето на страната? . . . . Учете турски, защото при такива граматични грешки ще ви бучнат главата на кол, но в *** стан ви заплащат тлъстии ценички!

36

Анонимен

преди 1 година

Учете вече турски за да имате малко нещо в бъдещето, рая!

35

Анонимен

преди 1 година

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

34

Анонимен

преди 1 година

Турците ми дават минуси, това е добре, значи съм напипал слабото им място :))) До колкото за изборите на която и да е кадъна в Турция, не ми пука колко се дуят, нееднократно сме ги сваляли на земята и сме ги гонили до Истанбул :)))

33

мисулманка

преди 1 година

Знае се, че Еpдyraню е бил благословен от Бог с xeмopoид с образа на мyaмет. Той с охота го показвал на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на aлъax бога наш

32

Анонимен

преди 1 година

Българите ни бива във война, но не и в дипломация, това е доказано нееднократно през вековете :) Сега нас българите не ни интересува какво става в Турция и кой щял да ни заплаши, щото само чекаме кой да ни заплаши иначе ще се избием взаимно ако не си насочим злобата към некой друг, капиш комрад :)))

31

Анонимен

преди 1 година

Който обещае по-евтини килимчета за религиозно п0г0 него ще изберат. Представяш ли си да биеш челото в земята и да миришеш краката и 3адника на друг ск0т пред теб, и после се чудят защо правят атентати.

30

Анонимен

преди 1 година

Змам че не ти харесва мним полковнико, но това са фактите, май не си чувал за прусаците на Балканите и как сме ви гонили до Истанбул ту*че:)))

29

Анонимен

преди 1 година

До полковник Стоянов Аве полковник, доказали сме нееднократно след 1878г., че никой не може да се е*ава с България, не сме губили битка на фронта, но като си невеж ко да праиш :)))

28

полковник Стоянов

преди 1 година

Турция е заплаха не само за нас!?....Както виждате и се убеждавате, Нато не е гарант че ако Турция ни нападне (както стана срещу гърците) ще ни спасява. България и без това е на ръба на оцеляването....

27

Космонавт

преди 1 година

Робството е измислица на без-род-ниците от комунистическия интернационал, пропаганнда целяща да понижи самочуствието на българите, която е нож с две остриета, защото играе и в наша полза. Господ не обича горделивите, дори да са Неговият народ. Ако бяхте чели повече книжки и бяхте търсили истината, щяхте да сте свободни, защото вместо празна кутия на раменете щяхте да имате работещ квантов компютър синтезиращ истини. Няма синтез без информация или с контролирана такава.