78

Анонимен

преди 1 година

Украинските батареи са на 80 км от Луганск. Поразили са казарми на окупаторите с украински балистични ракети ГРОМ 2, а не с натовски ЩОРМ ШЕДОУ, които са с обсег 300 км и ще бъдат използвани върху Керченския мост и казарми на окупаторите в Крим. В Луганск са били зетят на Шойгу, Алексей Столяров и членът на ГосДума и Единна Россия, Виктор Водолацки. Последният се шлял безцелно из руините и на главата му пада тухла, което той представил като рана от артилерийски обстрел.

77

тя

преди 1 година

Мария Габриел знае само европейското говорене ,но българските проблеми не знае ,камо ли да ги решава , тя просто не става за тая работа , най- много да прокара чежди интереси !

76

тя

преди 1 година

Какъв кеф за американцкте ,не са и санували ,че ще успеят да насъскат с такава злоба украинци срещу руснаци и безмилостно да се избиват !

75

Анонимен

преди 1 година

Руснаците вече бягат от Бахмут Украинското контранастъпление започва от там След няколко дни

74

Анонимен

преди 1 година

Ами тя Русия е била агресор също като е почнала Руско-Турската война и е убила хиляди турци. Що не се оплачете в Брюксел а?

73

Анонимен

преди 1 година

Ако незапознат чете тук ще остане с впечатлението, че нещата се развиват в подмосковието, а не на украинска територия. До толкова е деградирал българина, че не осъзнава в същност какво се случва.

72

Анонимен

преди 1 година

Чудя се на нашите меки китки така наречените УКРОФИЛИ. Укрите си признават че животът им във БАХМУТ продължава едва 4 часа, те като кукумявки се опулили срещу истината.

71

Анонимен

преди 1 година

Защо не кажат нещо за снощните посещения на Х-22 във различни градове на Крайна. НЕМИ сте нали.

70

Горд Българин

преди 1 година

Скъпи соросчета колкото и да не ви се иска е така, украйна даде много жертви в бахмут и не случайно в момента не може да организира контранастапление. украинските жертви в Бахмут са колосални. Това го презна и тяхната майка Тереза САЩ. И не бързайте да определяте човека като червен. Даже и така да е подобре отколкото да бъде долна американска изме6т.

69

Анонимен

преди 1 година

На нацистите най прекия път да отидат при БАНДЕРА минава през БАХМУТ. Товари по 500-600 "изпечени" му се изпращат на всеки 4 часа. СЛАВА РОССИЙ.

68

Анонимен

преди 1 година

И Е ПРАВ. НА ВСЕКИ 4 ЧАСА ИЗПУКЯСВАТ 500-600 НАЦИСТИ "НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ". ТОВА САМИТЕ ЗЕЛЕНИ РЕПТИЛИ СИ ГО ПРИЗНАХА.

67

Val

преди 1 година

Няма какво да ни натрапвате анализите на тази червена мижатурка, дето не става за нишо, освен да *** рубли. Айде, къш!!!!

66

генерал смърт

преди 1 година

прякора му е (експерт кармзъ тъпоран) МЕЖДУ ДРУГОТО НЕ Е СЛУЖИЛ в армията до бойно поле не е припарвал но е кармазъ та дрънка дръмка дедуму шумкар с общо два дена в гората а баща му ЗКП4е през 60 години .....

65

r3v0lv3r

преди 1 година

Тоя, бързо се нареди сред "военните" есперти Витанов и Чуков, които комбинирано познават под 20% от случващото се, но за нещастие са любимци на тъпите русофили, защото подкрепят тяхното диванно мнение.

64

Анонимен

преди 1 година

Зеленият рептил това не го интересува. Господарите му изричноса заповядали да се сражава до последния украинец. На него му е все едно дали това ще стане в Бахмут или някъде другаде. Просто следва инструкциите.

63

Анонимен

преди 1 година

Питай 72-ра бригада къде беше вчера и им разкажи на тях как печелят войната. Аман от кукумявки! Защо им давате трибуна на такива кукундели да се изказват?

62

Анонимен

преди 1 година

Славчо Велков е от отряда на руските пропагандистите "Киев за 3 дни". Такива чудо хора има само в Русия и България.

61

Анонимен

преди 1 година

Кажеш истината и веднага ти лепват стслинист, антиваксер и тн.....

60

Зозо

преди 1 година

..........смята Славчо Велков............ Тоя сталинист от къде изскочи? Изключително промито руско мозъче - напълно изкуфял комунист.

59

Анонимен

преди 1 година

Човека казва самата истина! Това е операция по де-милитаризиране. Доста е успешна за сега. На уркопитеците им бавнее загубата на територията и това им е единствената медийно печаливша история