11

и сега

преди 11 месеца

Ще го изземат ли от семейството, ако се докаже, че е малтретирано? Или може само на бели деца от "луди" майки?

10

лекар

преди 11 месеца

Преди време отидохме с линейка в един ромски квартал.Докато шофьора гледаше пътното платно аз забелазах кабел на височина около 2 метра вързан между 2 дървени кола.Шофьорът успя да спре и така останахме живи! Това бе незаконно прекаран от ромите кабел за ток.В такива квартали незаконните кабели са повече от законните!

9

до 4- Явор

преди 11 месеца

През 2022 година има 531 загинали при ПТП. През 1990 са 1567.Забележете разликата. Размислете се и за реакцията на СМИ-веднага се допитват до инструкторите и се започва-часовете били малко,нямало не знам какво! Идеята е ясна- да се вземат повече пари! След тях идват застрахователите-застраховките били евтини и парите не им стигали! Е,добре,но аз си спомням ка през 1999-та ГО ми беше 40 лева,а сега 300!При 4,5 милиона коли по 300 лева са 1 350 000 000! Е,пак ли не стигат?

8

до 1 и 3

преди 11 месеца

Етнос, не етност.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До 6 - Спести ни мъките си ...

6

Теди

преди 11 месеца

СЛЕД КАТО СЕ Е РОДИЛО НЯМА НАЧИН ЩЕ УМРЕ РАНО ИЛИ КЪСНО КАТО ВСИЧКИ НАС АЗ ЗАТОВА ИЗБРАХ ДА НЯМАМ ДЕЦА МЕНСТРУАЦИЯ ВСЕКИ МЕСЕЦ И ТОВА Е СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕН И БИОЛОГИЧЕН НАЧИН БЕЗ ДА ИЗВЪРШВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НИКОГА НЕ СЪМ ЗАБРЕМЕНЯВАЛА ИЛИ ПРАВИЛА АБОРТИ НА МЕН ДЕЦА НЕ МИ ТРЯБВАТ ТОВА Е РАБОТА НА ГОСПОД ДА СЪЗДАВА ХОРА КАТО АДАМ ЛИЛИТ И ***

5

Котка

преди 11 месеца

До Явор Тука слу.аят е друг. "Деца отглеждат деца" е системно нарушение на един определен контингент, за което ОЗД си затварят широко очите. Едва ли са го наранили нарочно. Просто бебе не се оставя самО с малки деца.

4

Явор

преди 11 месеца

Нямам желание, досадно е донякъде, особено в по-дъждовни дни, но мисля, че трябва да излезем на улицата пак. Само катастрофи и побоища върху деца от година и повече. Така не може да продължава и да се живее. Не ми се живее, знам и на вас, в държава, в която шофьори прегазват млади хора, на 18 години са прегазените, в която мъже си бият жените и се пребиват деца. Дано разбирате, че трябва голям протест.

3

до 2

преди 11 месеца

не се подигравам а подчертавам дадена етност !

2

Анонимен

преди 11 месеца

Не се подигравай това е бебе !

1

асанчу

преди 11 месеца

айшето се напило и бебето набило