66

Разговор

преди 1 година

Баце: "Ко стана ***". Гаргамел:"Не стана" Баце: "Ами като не идваш у Банкя да те съветвам" Гаргамел: "Пак нямаше да стане" Баце: " Как бе става ми" Гаргамел: "Е само мъжа ми дава веч такива съвети". Баце: " Е па то верно няма да стане".

65

Не вярвам!

преди 1 година

ГЕРБ отдавна са започнали да си пазарят подкрепа и да прилъгват с постове и министерства. Кого залъгвате.

64

Пфуй

преди 1 година

Мария Габриел да си отива там откъдето изпълзя.

63

Право на мнение

преди 1 година

Всички стремежи на младото поколение за Промяна и Борба с Корупцията бяха задушени от СИКаджийската Мутра от Банкя с организирана *** кампания срещу ПП!

62

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаа...ей герберунгели, много ли ви е страх от Възраждане? Знаем! Даже не ги поканихте за среща, а всички други партии ги поканихте. Костя ще ви смачка на следващите избори!

61

Мхм,

преди 1 година

и един мармот завива шоколад в станиол... :)

60

от централата

преди 1 година

е не са обсъждани министерства но нинова иска да знае дали пак ше е министър , щото ако не е , подкрепа нема да даде :)

59

ВЕЧЕ СМЕ В НАТО

преди 1 година

АМИ ЗАЩОТО СЕГА УКРАЙНА Е НАТОВСКИ ПРОЕКТ. И НИЕ БЯХМЕ КОМ. ПРОЕКТ.

58

ГЕРБ-София

преди 1 година

Мария Габриел - Премиер

57

Ком проект

преди 1 година

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

56

Анонимен

преди 1 година

Само че в официалната ѝ визитка, която може да бъде открита на сайта на Европейската комисия, никъде не се споменава, че настоящият еврокомисар по иновациите, науката и културата има докторска степен. Във визитката ѝ, разпространена от ГЕРБ след номинацията ѝ за премиер, също липсва такава информация...

55

Слава украини

преди 1 година

До 65 А комунарите в това за животните тоя камиона забравих му името

54

Анонимен

преди 1 година

Във видео, в което преди 13 години Габриел (тогава още с фамилия Неделчева) представя визитката си като кандидат за евродепутат от ГЕРБ, тя казва: "По образование съм доктор на политическите науки и в момента работя като научен изследовател в Института по политически науки Бордо, Франция, и Института по европейски науки в Брюксел".Само че в официалната ѝ визитка, която може да бъде открита на сайта на Европейската комисия, никъде не се споменава, че настоящият еврокомисар по иновациите, наук

53

Христо Христов

преди 1 година

Не се обсъждат, щот никой не ги пита. В козяк имат досиетата, изкуствен интелект... и са спуснали списъка.

52

Висацки

преди 1 година

До 60 Рушия те е освободила от няколко влакови композиции злато.Червената чума не е освободила България а я е окупирала.Гледай второто освобождение.

51

УSSрайна

преди 1 година

Каква слава, каква уSSрайна? Една напълно фалирала изкуствено създадена държава. Добре, че няма да съществува след края на СВО, защото тия не могат да се отплатят до 20 тото им поколение.

50

Анонимен

преди 1 година

Никой,Не желае да Лигитимира " властта" на ГЕРБ и " управлява" с нея!-:)) И в това 5 то по ред НС ,това Няма как да се случи!!! ГЕРБ ще върне мандата Непокътнат!-:)))

49

Корпорат америкос

преди 1 година

Америка и американските корпорации (много от които с шефове евреи) създадоха и спонсорират нацизма в украйна, както създадоха и спонсорираха нацизма в германия през миналия век. Всичко е с цел същите корпорации да се докопат до ресурсите на огромната и богата Русия и до руското население като евтина работна ръка. Русия ни освободи от злото. Ако небеше Русия, сега целия свят щеше да се германия.

48

Крив път

преди 1 година

Америка дължи 31 трилиона долара. Кога ще бъдат върнати тези пари и кой ще ги връща? Уникален хегемон, длъжник. Да обърна внимание, че в момента и ние дължим пари и продължават да се теглят. Преди 33 г. не сме дължали пари, напротив много страни са дължали на нас. Какво стана през този прословут 33 годишен преход? Настана ужасна демографска катастрога, бедност и задлъжнялост. Още ли сте уверени, че държим правия път? Вас питам демократчета и либерастчета...

47

15 млн на ден разход

преди 1 година

Само за днес киевския режим е изразходил 15 милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди м.а.л.о.у.м.е.н, не давай парите си за оръжие. Поддържането на укронацисткиярежим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.