149

Анонимен

преди 1 година

Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.

148

Анонимен

преди 1 година

До ПутангенсъЦЕЛИЯ СВЯТ, ДАЖЕ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА Е ЗА УКРАЙНА ХАХАХА МУМИЯТА НА ЮДОМАСОНА ЛЕНИН СЪЩО ПЛАЧЕ ЗА УКРАЙНА...

147

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

ПРИМЕР ЗА НАГЛА ЗАПАДНА ЛЪЖА ОТ СТАТИЯТА:а през есента войските ѝ бяха изтласкани от южния град Херсон, припомня Bloomberg TV Bulgaria.ВСЪЩНОСТ ИМА ХИЛЯДИ НОВИНИ ЧЕ РУСИЯ СЕ ИЗТЕГЛЯ САМА ЗАД ДНЕПЪР. ЛЪЖЕ СЕ И ЗА СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ФАКТ. ДАЖЕ СЕ ТЮХКАХА КАК РУСИТЕ СЕ ИЗТЕГЛИЛИ БЕЗ ЖЕРТВИ ВЪОБЩЕ.

146

Анонимен

преди 1 година

ОТ ЩАТИТЕ ОРЪЖИЕТО ОТ УКРАЙНА ТРУПОВЕТЕ - ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ

145

Путангенсъ

преди 1 година

До Подслушан разговор - Точно така ще стане с Ботоксното Най-Голямо Джудже. Краят му иде със страшна сила. Целият свят подкрепя Украйна. Познайте кой ще е победителят. Задача за *** червеноперки с още по-червени мозъци.

144

Пророк Мойсей

преди 1 година

Актьорът ще покаже на кагебиста коя е истинската дэржава.

143

Harry S. Truman

преди 1 година

Преговори ще има, но първо ще натисна няколко специални бутона, единия го наричат "червеното копче". Чак после са преговорите.

142

Подслушан разговор

преди 1 година

Наркоман-Зеленски: "Тези, които са там в Кремъл, повярвайте ми, ще свършат зле. Макар че не знам как, честно казано, бих желал това да свърши скоро. Но накратко казано, сигурен съм че няма да е от естествена смърт.Не знаем кой ще умре, защото пътищата Господни са недостижими, му отговори: заместник-председателят на Съвета за сигурност на РФ Дмитрий Медведев. "Но един наркоман намиращ се в Киев, просто има шанс да загине именно от собствените си ръце. Да приключи с живота си, като се е самоубие страхливо. Така както го направи Хитлер, след като е погълнал кучешка отрова", каза Медведе

141

Анонимен

преди 1 година

Тази вечер над цяла Украйна има заря.

140

баба мара

преди 1 година

една година оръжие и смъ=рт нали се напечелихте от това оръжие хаиде сега седнетена масата за преговори и мир вие с вашето оръжие избихте млади хора от дветестрани стига с конфликтите по света които непрекъснато създавате светът искамир а не воини

139

паф

преди 1 година

ей, как може така нагло да се лъже? гледах целия парад по ю туб - и войските бяха там,и бойните машини, ракетни установки, танкове, армата и самолети, СУ-57, а на небето оцветита знамето на русия....то бива лъжа бива, ама...

138

Свой

преди 1 година

Наглосаксонците лъжат както винаги! Така са експлоатирани колониите си по целият Свят!Всичко това което пленят е така, само че с обратен знак.Промитите мозъци Укри умират за интереса на колонизаторите!

137

Анонимен

преди 1 година

Какви преговори? Русия е пред капитулация и ако някой неистово иска преговори това е путинската шайка в Кремъл.

136

Анонимен

преди 1 година

Русия е на голям зор. Путин ще го разпнат скоро за пълния провал на колониалната му политика срещу Украйна. На запад все по-често се появяват платени съобщения из западните медии за някаква умора от войната в Украйна, за безсмислието от помощ за Украйна, за това че загивали хора защото западът помагал на Украйна и т.н. бръщолевеници директно излезнали от руската пропагандна кухня.

135

Анонимен

преди 1 година

Е стига мужишка пропаганда бе. Германия е толкова скептична че отделя 20 милиарда евро военна помощ за Украйна. Това беше подаръкат на Шоллц при посещението на Зеленски в Берлин.

134

Абе

преди 1 година

Какви преговори с някой, който е нахлул в дома ти, и иска да те убие, или ограби, или пороби ??!

133

Анонимен

преди 1 година

'' Съюзниците на Киев все по-скептични '' ............................................... пак сте се нагълтали с руска пропаганда ... а съюзниците на Киев са все-по оптимистични - вчера Англия им даде Storm Shadow, по един милион едната, а Германия дава оръжие за 200 милиарда .. но европейците явно не разбират, българските селяни от възраждане знаят по-добре ...

132

Сандо

преди 1 година

преговори няма да има!

131

т34

преди 1 година

Горбачов затри светът и създаде всички военни конфликти след 1989 година.Белязания сега гори в АДА ,но както казват руснаците и него ще съсипе.Руснаците го отровиха веднага след като нахлуха в Украйна,а може и психически да не е издържал и да е сложил край на живота си след като видя какъв световен хаос създадае.

130

И. Петров

преди 1 година

Вековната мечта на англосаксите е сбъдната - прекарана е кървава бразда между двата православни, славянски народа, връщане назад няма. Мир се постига само при два случая, когато двете воюващи страни са сравнително равностойни или при капитулация.Няма случай по-слаба държава да си е върнала територия, където е стъпил вражеския ботуш. Украйна се е простила с Донбас, където вече живеят само руснаци, независимо какви се чустват.