208

Интересно...

преди 1 година

Защо освен днес.бг никой друг не споменава за този нечуван укро-подвиг?

207

укроофанзивата ли е?

преди 1 година

Явно с това се ограничава укро-настъплението, или да му викаме контрапрестъпление? :)

206

Анонимен

преди 1 година

Руски съд снощи постанови двугодишна присъда на жена от Санкт Петербург, оставила бележка на гроба на родителите на Владимир Путин, на която пише, че са "отгледали иzpoд и убиец", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА... "Родители на мaниак, вземете го със себе си. Той причинява толкова много болка и проблеми. Целият свят се моли за cмъpтта му. Cмъpт за Путин. Отгледахте иzpoд и убиец".

205

Анонимен

преди 1 година

Алооо някой изпорти кои укр хакери са имали достъп до хилядите камери за да бъдат проведени проследяваниея от укеристите които убиха с атентати няколко известни хора и взривиха военни и цивилни обекти. Някой даде мишан. Не ми се мисли какво ги чака. нищо чудно това да са Хрушчовисти, които почитат Никитко заради върнатите след войната в украина >20 -30 000 бандереца и за прехвърлянето на Крим към укрунската администрация

204

Анонимен

преди 1 година

Те успяха да получат достъп до хиляди видеокамери с високоговорители на обществени места в цялата страна и да пуснат обръщение на Влодимир Зеленски, съобщанат от NEXTA.Хакер да те зарадва. Първо часовата разлика м/у Хабаровск и Харков е такава че не един и двама въоражени украинци ще изпотрошат говорители и камери, а па за руснаците да не говорим. Иван спи и някакъв глистотсабалепоговорителамупърдилипърди. Глистенски глистенски белото не пропускай

203

Анонимен

преди 1 година

Кал са хо разбрали? Сигрщурно е по-лесно с руския му алцент и разваления украйнски, детонгонизбива баш на руски на моюенти :)

202

Анонимен

преди 1 година

И НА 1 000 000 РУСНАЦИ БИЛА ОКАЗАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ,ЩОТО СЕ СМЕЕЛИ НЕПРЕКЪСНАТО И ИМАЛО РИСК ОТ АПНЕЯ И ЗАДУШАВАНЕ...

201

Ха-ха-ха

преди 1 година

Това вече е забавно! Лично Зеленски да ги учи , как да се спасяват от Психодиспансера в Кремъл!

200

Анонимен

преди 1 година

Тази Русия се оказа напълно разграден двор. По-зле и от нас.

199

Анонимен

преди 1 година

Хахах браво, все едно ние като сме били под турско, някой да им пусне на турците българския химн и сигнал за тревога

198

Анонимен

преди 1 година

На повече места е трябвало да го пуснат, примерно по някоя национална тв, да се пострестнат руснаците малко

197

Анонимен

преди 1 година

... Другото са некви субекти, подобни на нашите турчеещи се роми, дет са научили английски срещу заплащане.

196

Анонимен

преди 1 година

Помня как юкличко и още двама министри сричаха на украински с руско произношение в първите дни на войната и езичите им се преплитаха.

195

Анонимен

преди 1 година

Зеленски президент на Русия!

194

Анонимен

преди 1 година

До 185 "Глупости!!! Украинският език е много по-близък до чешкия, полския, словашкия езици. " - сигурно е така. Затова и само около 15%, предимно по границата го говорят. Другото са некви субекти, подобни на нашите турчеещи се роми.

193

Анонимен

преди 1 година

До КОЛЬО ЧАКАЛА Абе, ясно за младежите. Ама си помисли колко са по-възрастните, особено в Русия, които нямат интернет и познания от техника. За средния руснак от малък град или беден квартал това изпълнение си е като открита атака към страната му. Същото, между другото, биха приели и куп българи от малките градове и по селата. Тая сценка само мобилизира повече руснаците и носи дивиденти на Путин.

192

Анонимен

преди 1 година

Добра идея за шоу се е получила, но после да няма учудени, ако мужиците вече приемат, че някой сериозно заплашва страната им, и тръгнат не да бягат от мобилизацията, а сами да се натискат за нея. Това тук в комбинация с новината, че Великобритания предоставя ракети с голям обсег на Украйна вече е съвсем открита заплаха за атаки по руска територия. Някак си няма народ, колкото и да мрази управниците си, да не тръгне напред с рогата да защитава семейството си и държавата си, ако я нападнат.

191

Анонимен

преди 1 година

До Кольо Чакала 199. Ако това изобщо е вярно, смехът е единственото, което ще ви остане.

190

КъсокракиЙ Мудак

преди 1 година

пАбеда наша,Раша ваша!

189

Анонимен

преди 1 година

До 196... Понеже не си се погледнал в огледалото..