25

Анонимен

преди 1 година

Да бе...кво чакат "добрите руски специалисти"...ха,ха,хааа..ДА ГО ЗАТВАРЯТ!

24

СМЕХ...

преди 1 година

Е...НАЛИ РУСНАЦИТЕ ШЕ ГО ЗАТВАРЯТ ТОЯ "АЕЦ"??!...КВО ЧАКАТ...??!

23

Анонимен

преди 1 година

Украинските батареи са на 80 км от Луганск. Поразили са казарми на окупаторите с украински балистични ракети ГРОМ 2, а не с натовски ЩОРМ ШЕДОУ, които са с обсег 300 км и ще бъдат използвани върху Керченския мост и казарми на окупаторите в Крим. В Луганск са били зетят на Шойгу, Алексей Столяров и членът на ГосДума и Единна Россия, Виктор Водолацки. Последният се шлял безцелно из руините и на главата му пада тухла, което той представил като рана от артилерийски обстрел.

22

От Козлодуй

преди 1 година

Днес-а, докога ще пишете само лъжи и глупости? В Русия се подготвят най-добрите специалисти по ядрена енергетика. Та нали точно такива руски специалисти и съответно български, подготвени в Русия, пуснаха в експлоатация през 1974 г. първия блок на АЕЦ "Козлодуй". И сега в атомната централа все още работят специалисти, обучавани в Русия. И са най-добрите - от опит го казвам.

21

БАБА ВИ

преди 1 година

Истината е че само трезвеността и мъдростта на Путин спасяват света от ядрена война. САЩ и Англия нарушиха баланса и посягат на най-голямата ядрена сила вече пряко. За минути може да стане белята и не се заблуждавайте кой е виновен този път. Америка и глобалисткия елит - империята на злото.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "КОНТРАОФАНЗИВАТА ПОЧНА, МУЖЖИЦИТЕ БЯГАТ ОТ БАХМУТ НА. ЕАНИ!" ------- хахахахахаха кажи некой друг майтап, къци!

19

Анонимен

преди 1 година

Пак ли хохалите "твърдят"??? Тия са по-големи лъжцци и от наш киро.. кажат ли ти "добър ден", задължително провери дали не е нощ навън.

18

Анонимен

преди 1 година

КОНТРАОФАНЗИВАТА ПОЧНА, МУЖЖИЦИТЕ БЯГАТ ОТ БАХМУТ НА. ЕАНИ!

17

mda

преди 1 година

Хапвайте марули сега, че скоро няма да може да ядете нищо, различно от консерви русенско варено. Все пак няма да живеем 100 години, да я гърмят и да се свършва мъката Советско-украйнска.

16

До Боби

преди 1 година

Мдам! целия свят видя експериментите на рашистан с реактори в Чернобил! те даже и сега има хора дето го виждат! И мога да ти кажа още бая хиляди години ще се вижда! Мдам! Добре, че тогава беше запада да каже че Чернобил е гръмнало! Инак ако се надявахме на рашистан тогава да каже нещо то още щяхме да чакаме!

15

До :)

преди 1 година

Искаш да кажеш същото каквото направиха с Чернобил 1986г! :)

14

:)

преди 1 година

просто трябва да демонтират всичко и да им оставят една празна централа на укрите, да си я ползват със здраве:)

13

Боби

преди 1 година

До рушките *** Умнико правиш ли разлика между ВИДОВЕ Ядрени реактори? Чернобил е РБМК реактор а запорожие реакторите са ВВЕР. И за твое сведение на запад са експериментирали с реактори с въздушно охлаждане - ДА реактора се охлажда с атмосферен въздух и след като премине въздуха през реактора се изхвърля директно в атмосферата. Представи си колко е опасен подобен реактор. Единственото хубаво нещо е че все пак е имало умни хора на запад да спрат подобна програма...

12

Боби

преди 1 година

Хорица станцията вече колко месеца е спряна. Какво се прави във централата подържа се охлаждането на последните работели реактори(6-18 месеца след спиране на реактора касетите остават в ректора за да се довърши "доизгарянето" на атомното гориво) чак след това се изваждат и се съхраняват около 5 години в охлаждаем басейн да спадне радиацията. След тов в РФ се рециклират а всички останали страни просто загробват остатъците. С други думи не им трябва чак толкова много персонал...

11

Анонимен

преди 1 година

Всички АЕЦ-ове в Украйна са построени от руснаците и не само те. Украинците да напуснат напуснат всички обекти, които са проектирани и реализирани от руснаци-така е редно. Не само Пушкин и Булгаков са руснаци. Също да изхвърлят таблицата на Менделеев и да си измислят собствена или да ползват някоя американска. Да уволнят всички, завършили руски университети и да сринат градовете построени от руснаци. Въобще, да започват от нулата и всичко да им се преподава на мова. Да видим какво ще им останеи

10

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде кресливи еднорози по форумите. Колкото и да се напъвате истината се вижда.

9

Анонимен

преди 1 година

АЕЦ Запорожие е най ценния заложник на Путин. Путин иска от Света да му се даде път за бягство от войната в Украйна или в противен случай ще гръмне заложника .

8

Канчо Качев

преди 1 година

Ако тавариш Пиздюxин беше превзел киев за 3 дни сега нямаше да му се налага да евакуира хора. Ура друзя!

7

Анонимен

преди 1 година

не забравяите че русия е на първо место по тази насока имат си инжинери кваликв.работници наи добрите в света ---лъжци и измамници сте вие от ес бива бива не толкос лъжи не бива

6

БАНко

преди 1 година

КОИ СА ,,ЕНЕРГОАТОМ" ??? ТОВА ОЗНАЧАВА - НАТОВСКА ПРОПАГАНДА !!!