9

Абе

преди 11 месеца

Глупости! Те още преди 20 години успяха да разчетата всички гени в тялото на човека. Обаче ..... разбраха, че гените сами по себе си не означават все още нищо. Нещо друго включва и изключва гените и това е съзнанието! Проектът човешки геном набързо беше закрит и резултатие скрити!

8

Намерете

преди 11 месеца

Прилепа от Ухан който разпространи ковид в целия свят.ДЕГРАДИРАЛОТО ОБЩЕСТВО ЗАБРАВИ КАКВО ГО ЛЪГАХА ДО ПРЕДИ 2ГОДИНИ НО НИЩО ПУТИН Е ВИНОВЕН,А ЕВРОПУМИЯТА ВИ ИЗБИ МОЗЪЦИТЕ С ВАКСИТЕ НО УРСУЛА

7

професия на бъдещето

преди 11 месеца

Учете за днк-прграмисти, иначе вие ще сте мишката в лабораторията

6

ЦИРК НОВА ЕРА

преди 11 месеца

Абе ние вече сме в "нова ера" на диагностиката, когато може да си болен от грип "асимптоматично" и да ти го открият с тест, който не е тест и според изобретателя му "не може да се използва за диагностициране на инфекциозни заболявания".

5

Анонимен

преди 11 месеца

"....ще помогне да бъдат обяснени много заболявания" ИЛИ ще помогне за създаването на нови вируси за хора ОТ или ИЗКЛЮЧВАЩИ определен EТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД. Фашизмът не спи!

4

Анонимен

преди 11 месеца

*** ще са против и това. Скоро ще са противни антибиотиците и аналгина с аргумента че са работа на бялата мафия..

3

Анонимен

преди 11 месеца

Няма нищо за обясняване. Не създавайте нов човек и няма да му прехвърлите всички тези болести каквито и да са те. Ние сме генетичен експеримент провеждан от ДНК молекулата милиони години чрез грешки при репликацията, и някои грешки са полезни и ни правят конкурентни, а други причиняват рак. И всичко води до летален край веднъж щом генетичното копиращо устройство инкубатор извърши целта си и прехвърли тази зараза на следващото поколение, като за целта ще бъде изманипулирано от хормоните.

2

Popa ot razgrad

преди 11 месеца

На хоризонта виждам генетични етнически оръжия...може да намерят широко приложение в България...

1

Анонимен

преди 11 месеца

Тези "учени" имена нямат ли? Каква е тази анонимност на тези светила на науката? Малко прилича на това- "една жена каза..."