246

Ерген на 42

преди 1 година

Никога няма да създам семейство и деца!!!Поне децата ми няма да теглят!!! Дори да се промени нещо, това ще е временно явление!!!

245

Омръзна ми

преди 1 година

Омръзна ми да слушам глупости . Да намаляваме , след бейби бума през 50- 70 те. И така е със всички цивилизовани страни. А Япония например има 25% процента намаление за последните 20 години , и кривата им е устремно надолу . Та ако някой ще изчезне то са Японците, ама никой не вярва на такива елементарни изчисления. Нормално е интелигентните хора да залагат на качество , а не на количество .

244

Анонимен

преди 1 година

Безотговорни хора убиват порасналите ни деца по улици и шосета на България. И им се разминава с минимални наказания.

243

Има нещо гнило,но не

преди 1 година

в Дания,а у нас.Това е управлението на страната от т.н."политическа класа".Няма нещо свързано с корупция,лично облагодетелстване,кражби,лъжи и измами,чувство за недосегаемост,двойствени стандарти,фарисейщина,парвенющина и снобизъм,което да не е характерна черта на тази отвратителна прослойка.За съжаление тя е "лицето" на БГ,от нея гледат и се учат младите,заради нея страдаме всички.Уви,изход няма, ако продължаваме да я караме така.

242

Ceci_

преди 1 година

Пука ни, нали сме част от ЕС. Там приоритет са мигранти и лгбт. Щом гинеколожката и бродел са доволни - всичко е ток. А може и някоя милостиня да ни отпуснат я за хемус, я да пренаредим жълтите павета, то какво му трябва на човек, може ли за нещо повече да мечтаем, драги сънародници

241

Анонимен

преди 1 година

Лоша политика, корупция, здравеопазване, вечно "връзки" да имаш...и като цяло мисленето ни се поврежда...Но само който е живял малко поне в чужбина го вижда... Антибиотиците,ракията и хапчета вместо спорт и здравословно ядене! Не оценяваме нищо хубаво,даже природата която имаме и най-вече не я пазим...

240

Анонимен

преди 1 година

Децата, които се раждат в Бг, ще емигрират рано или късно. Докато доходите ни са най- ниските в ЕС, хората ще напускат Бг.

239

Анонимен

преди 1 година

Много подценявате българската цивилизация. Която е измислила ракията. И с нея е изкарала византийско, турско, нацистко, комунистическо....че една пиклива демокрация ли няма да изкара...стойте та гледайте...!

238

Анонимен

преди 1 година

Голям праз. Да не мислите, че на някой българин му пука ??? Тук хората живеят като за последно. След тях потоп, както се казва...!

237

Samo minavam

преди 1 година

50т, съзнателно развъждане на павиани. Гетата пращят по шевовете, улиците също. Ли точното се случва. Няма такава държава

236

Анонимен

преди 1 година

Ако под българската цивилизация се разбират русофилските ко.пел.да.ци да изчезва и то по-бързо!

235

Шака Зулу

преди 1 година

Българската цивилизация хахаха, тя не се е появявала щяла да изчезне

234

Сифилиско

преди 1 година

Туко виж се осовободят няколко апартамента в Младост 4

233

Анонимен

преди 1 година

С такива политици_простаци_и_сигъни на територията малко хора биха искали да живеят в БГ

232

Някой

преди 1 година

Само Възраждане говори за демографската криза. От другите партии нищо не съм чул.Мария Габриел като си каза приоритетите,за демографска криза нищо,даже не я споменава.

231

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: ПРАВО В ДЕСЕТКАТА!!! Това е истината. Грижат се само за електората, които гласува "правилно", другите кучета ги яли...Докато приоритет за управляващите е само личното благоденствие и това да се г.зят на силните на деня, то нещата ще са така: нито развита икономика/социална политика/законност/здравеопазване/образование и т.н., нито светлина в тунела, в който и да е аспект на живота в БГ.

230

Бобо

преди 1 година

Даже много издържа българския народ - първа и втора световна война, народен съд, национализация, принудителна урбанизация, демокрация, кариеризъм, феминизъм. По-рано ще приключат нещата.

229

Анонимен

преди 1 година

Голямо чудо станало, не сме толкоз специални, така или иначе младите предпочитат да живеят в чужбина

228

Кире

преди 1 година

И кво от това. Всеки народ заслужава съдбата си. За съжаление имаме прекалено много желаещи неистово да са главатари, а малко индианец.

227

Анонимен

преди 1 година

Логиката в БГ е щом имаш пари за деца, значи си чорбаджия