13

Анонимен

преди 1 година

Всички в Дианабад знаят, че Ангел Дългия се занимава с емигрантите. БИВШ ПЛУВЕЦ И ДИЛЪР, НАСТОЯЩ ТРАФИКАНТ.

12

Шегобиец

преди 1 година

Трябва ли да съсипваме европейската мечта на Махмуд? Махмуд си мечтае Европа да стане ислямска и да изглежда както мястото, от което бяга. Пък вие сега не му влизате в положението?

11

1234

преди 1 година

по цяла София са. не знам ние какъв шенген чакаме, но докато границата ни не се сдобие освен с дронове, камери и друга техника за охрана и със стена като гръцката- скоро няма да я бАде.

10

Държава на ЗОМБИТА

преди 1 година

Дори Афгани и Мароканци не искат в България защото МВР следи всички със СРС техника - цяла България! България на Зомбитата!

9

Анонимен

преди 1 година

Това е началото. В Турция като дойдат националистите, ще ги товарят и превозват като стока до границата. Оттам кой накъдето иска да хваща. Защото те обещаха на хората да ги изгонят, но никой от тези няма да тръгне обратно на изток. Ердоан направи от Турция едно сборище на всякакви безперспективни индивиди от пакистан, през нигерия до сирия, де що има желаещи влязоха в Турция. Местните им писна и следва чистка.

8

Анонимен

преди 1 година

Взимайте ги на работа да внасят осигуровки, че скоро няма да има кой да внася за пенсиите по 3 хиляди които ще трябва да платите на нас програмистите.

7

ЕйГАЛФОНИ

преди 1 година

Тези мигранти са транзит през България поради факта, че МВР превърна БГ в Терористична Държава от зомбита, та какво ви бъркат тези мигранти след като са Транзит!

6

Анонимен

преди 1 година

Хич няма замесени катили на държавна хранилка,еле пък лапачи първа категория.

5

Анонимен

преди 1 година

не знаех че и в Мароко има война! та от какво емигрират точно? държават ни е пред пълен разпад и на никой не му пука. Вижте какво се случва във Венецуела, Ливан - по нашите едии ви занимават с на коя и скърцала подметка а важните неща нула. Държавата до няколко години ще колабира тотално.

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Както сте погнали близко - източните, така да разчистите и Украинците от България.

3

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев пак ги проспа, министър "бях точен с парите"

2

Реалист

преди 1 година

Каква държава е това, всеки влиза от къде си иска и прави каквото си иска, закривай!

1

Анонимен

преди 1 година

Ем то Дианабад звучи като Исламабат, бате!