32

Анонимен

преди 1 година

ТЕ ТВА СА СЪЮЗНИЦИТЕ НА МОСКВА! УЖ РЕД, ДИКТАТУРА, А Е РАЗПАСАНА РАБОТА!

31

Анонимен

преди 1 година

До E, 21 - И в Япония смъртната присъда е чрез обесване.

30

лелее гоуема

преди 1 година

Грешка направиха! Та това са доставчиците на зеления!

29

Бонго Бонго

преди 1 година

Друга е причината..Иран поддържа Хамас, както и Боко харам. Там върлуват НЕЗАКОНЕН ПЕТРОЛ, ОРЪЖИЕ, РОБИНИ И МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ ПОДДЪРЖАТ И НАРКО БИЗНЕСА????? ТЕЗИ СА ГИ УБИЛИ ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ,КОИТО НЕЗНАМ..НО НЕ ЗАРАДИ ДРОГАТА.

28

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си в България да екзекутират такова нещо. Та то ще останем без милицойняци.

27

Анонимен

преди 1 година

Докато тук е престижна защитавана от полицията професия.

26

До Анонимен 26

преди 1 година

Хайде ограмоти се малко, а! Осъждане от Вашингтон означава само едно - официална позиция на правителството. Така че недей да се правиш на луд!

25

Ще дойде и това

преди 1 година

Преди да искате шериат, се запитайте дали сте готови за него? В Индонезия, в Аче, където няма изпълнени смъртни присъди, осъдиха на 40 камшика сърфист, защото се е съблякал на плажа и е пил бира. Тук ще ме заболи ръката да ви бия, ако е шериат. Така, че опичайте си акъла преди него, най-добре.

24

Анонимен

преди 1 година

До 18лицимерие и двойни стандарти на Вашингтон. А в СА, техен верен съюзник колко смъртни присъди са изпълнени///////"на фона на безпокойството на ООН от умножаването на екзекуциите.",Къде прочете САЩ и Вашингтон?В САЩ има организации които се борят срещу смъртното наказание в страната

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Дефинирай "тука"? И напомни на драгите читатели, кога и кого питаха, дали исмае в "Европа" и НАТО.

22

Обективно

преди 1 година

Специално за наркотиците са прави. Но отношението им към жените е като към инкубатори за яйца. Унизително и първобитно. Персия е била водеща в науките и образованието докато не е въвела Исляма по политически причини. И с това унищожила женската градивна енергия от всички области на живота.

21

Тоя

преди 1 година

който плюе по Иран е явно наркопласьор! ДАНС да са задейства!

20

E,

преди 1 година

обесването е малко прекалено...Аз бих ги разстрелвал!

19

Анонимен

преди 1 година

Смъртната присъда на трима членове на бандата "Панджак",.... беше изпълнена тази сутрин след съдебния процес///////Тия не ги бавят, залавят, съдят, бесят за 2-3дни.В България ще бъде 2-3години, минимум.

18

Поредното

преди 1 година

лицимерие и двойни стандарти на Вашингтон. А в СА, техен верен съюзник колко смъртни присъди са изпълнени и за какво? Ама на краварите нещо не им е удобна темата май?

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - не, тук сме се събрали мислещи Хора за нашето бъдеще - децата ни, а такива нaрко....някаквиси /зависими или дилъри/ като теб - трябва живи да ги гo рим

16

Тез акъл нямат!

преди 1 година

Защо не ги сложат на държавни постове, както е в цивилизования свят?

15

Анонимен

преди 1 година

Обаче за изпълнението на смъртни присъди в САЩ ни вопъл, ни стон. Там е хуманно, в Иран не. Прасета не може, а кучета и котки може.

14

до 14

преди 1 година

Те се радват не само на ислямските първобитници, но и ни сочат Сев. Корея и режима там за пример. Това сме ние, българите. И специално какво трябва да се случва на нарко-дилърите и аз съм за екцекуциите. Това тяхното не е по-добро от предумишлено убийство, дори напротив.

13

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли се радвате на тия първобитници? Тук само кроманьонци ли сте се събрали?