74

Анонимен

преди 11 месеца

АБЕ КВО СТАВА С 20 ГОДИШНАТА ВОЙНА НА САЩ В АФГАНИСТАН, КАК ВЪРВЯТ СРАЖЕНИЯТА ОТ ТРИ ГОДИНИ НЕЩО НЯМА ХАХАХАХАДА НЕ БИ ЩАТИТЕ ДА СА ПОБЕДИЛИ...

73

Путин

преди 1 година

Другари, очертават се учения с рекорден процент смъртност.

72

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп-*** - А случайно някога да си се замислял, че целта не е да свърши бързо тази война? И за Русия, и за САЩ е добре тя да продължава. Виж за нас в Европа това е лошо. ЕС започна да се превръща в икономически фактор, а САЩ се нуждаеха от жерт_ва. Тръмп опита да воюва икономически с Китай, но го смени Байдън.САЩ няма как директно да воюват с ЕС на икономическия фронт,защото нали уж сме съюзници и затова решиха индиректно да скапят европейската икономика и разни тук им ръкопляскате!

71

Хитър Петър

преди 1 година

Краят на прокълнатата руска федерация наближава! За това трябва да благодарим на другаря путин! Трябва във всички столици по света да се направят паметници на путин в знак на благодарност, че отърва света от тоя тумор наречен русия! Никой друг до сега не успя но тоя човек с главно Ч - путин го направи безупречно! Слава на Украйна!

70

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Геополитическия гений и клозетен гьей Путин вкара 200 000 армия в Украйна през февруари 2022 година, а трябваше да вкара поне 600 000 за да има някакъв шанс за успех на такава мащабна операция. И видяхме последствията. Сигурно са верни слуховете, че си е мислел, че ще бъде посрещнат с цветя и песни на площата в Киев...Сам си надроби попарата и сам ще си я духа сега.

69

Анонимен

преди 1 година

Е що никой не каже как в Украйна ги привикват с бой щото 700000 мобилизирани са им нещо малко и не им стигат.Ами срещу около 500000 руснаци ще им трябват близо милион и половина та даже и два.

68

Striker

преди 1 година

Ехха, евала П у т л е р! Предлагам му следваща стъпка: децата под 15 и дъртаци над 75! Вперьооооод! ХХхахаха!

67

Анонимен

преди 1 година

Не контролират никакъв път към Авдеевка. Тази Каменка е превзета преди месец, има още други пътища.

66

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Е колко са отстъпили 500 метра,а не казваш или не знаеш,че са взели Каменна и сега контролират пътя към Авдеевка.

65

Алекс

преди 1 година

HIMARS ще почерпи и новите резервисти.Чували ще има за всички от сърце.

64

Сата НАТО

преди 1 година

Да каже някой как от 500000 армия досега се губят 200000 ,а и сигурно има още толкова ранени,а останалите 100000 успяват да удържат украинците -----////------ Не успяват. От вчера почнаха да отстъпват южно от Бахмут.

63

Анонимен

преди 1 година

На Зельо му трепери фанелката и реве и се сополи на урсулата.

62

кратко и ясно

преди 1 година

До АКО тука почнат .. ако тук по4нем костя овисва на дикрек пред пасолството ви а за 1 година само по калпава и от ромски катун армия демек руската виси пред в голо поле град по малак и от Ямбол Бахмут ... а и със Сърбите сме комший войни мойни в миналото са сега гледаме настоящето и бъдещето в наша и тяхна изгода няма да се трепем заради прищявките на една блатна ко..4и..на

61

Веско Магарешки

преди 1 година

Костя Капейката има ли повиквателна?

60

Микрофонова

преди 1 година

КАСТАДИНАВ,сюда!!!

59

По официални данни

преди 1 година

1 500 000 руснаци са избягали в чужбина от февруари 2023г. В Казакстан са регистрирани най-много - близо 500 000. Очаква се дисбаланса мъже/жени в Русия да се реши с прилив на млади китайци, търсещи екзотични жени.

58

АКО тука почнат

преди 1 година

Колко стотин хиляди ще отидат на едногодишна плескавица у Сърбия? А За нашите американофилчета - да ги пращат за помощ директно в Бахмут!

57

OZZY

преди 1 година

До dakotabg..Ами излез бе,ще понамалеят!

56

сви ли им се

преди 1 година

сърчицето на НАТО?

55

Анонимен

преди 1 година

Вие не мислете Путин, гледайте тук да не започне свикване на резервисти. Тогава го мислете.