8

до 1

преди 1 година

и двете ЦСКА са приемник на ЦСКА ОТ 1948, просто Гришата взе лиценза на Литекс , но след това плати 8 милиона дългове към НАП и така ЦСКА стана приемник , също ЦСКА 1948 също е приемник, защото пък тръгнаха по трудния път на Рейнджърс. Радостното е че и двата отбора се класираха за Европа, за което могат да бъдат поздравени. Ще им стискаме палци, браво, армейци

7

del piero

преди 1 година

Успех на двата армейски отбора в евротурнирите - и нека ЦСКА София и ЦСКА 1948 достойно да представят страната ни в Европейските клубни турнири, успех и на Делиорманспор Разград, все пак представляват и те бг.

6

ЦСКАр

преди 1 година

цска 1948 , браво момчета, евала, напълнихте ми душата, отстранихме корав отбор и сме на финал за купата, Браво на Цецо Найденов, благодарим ти

5

Анонимен

преди 1 година

Идеално, двете ЦСКА се класираме за евротурнирите. А Уевски ще драпа,супер. Само ЦСКА във всичките им разновидности, подкрепяйте и двата ни отбора,не само ЦСКА на армията, но и другото ЦСКА.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Има 2 локомотива и 2 ботевци и 3 спартаци. Кое е лошо за 3 цецека.

3

Анонимен

преди 1 година

Догодина влиза 3 цецеката и 2 лудогореца. ЦСКА 1984 и Лудогорец 2020 ще влезнат а гр.

2

Анонимен

преди 1 година

Честито на ЦеКаСето 1948 но като локомотивец от рождение, "Само Локо Sf. от тука до Мароко и бате Начко Михайлов"!

1

Анонимен

преди 1 година

Няма такава пародия с тези ЦСКА-та. Като гледам и двата ще играят и в Европа на лято. Ще се видят в невижданото в Европа с две ЦСКА които са от менте по-менте.