6

Анонимен

преди 1 година

Не на македонците докато не се откажат от АСНОМ и комунистите партизани, дето ги били освободили от българите!

5

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тея македонци??? Които иска да си ходи там, аз лично предпочитам Сърбия

4

Анонимен

преди 1 година

Явно има забранителни списъци щом са ги определили предварително за група българи,която не са искали да допуснат за посещение на военното гробище на българските военнослужещи от БНА участвала по задължение като наказание за вписването на България към Тройния съюз-Германия,Италия,Япония и следващо му поражение от 3-та на САЩ,Англия,СССР с уговорни условия м/у тях,но с образуване,учредяване от 1878-79 г. Комститициионна монархия с изградени органи,парламент и спазващи неутралитет през ВСВ с всички

3

Анонимен

преди 1 година

И защо да казва?! Дане е седерастки гей кат Стоян Ганев, че да изнася държавни тайни за едно пътуване по рамото? Само България и Германия имат толкова долни безродни про'стаци!

2

Анонимен

преди 1 година

По македонските телевизии се каза вече не веднъж - Б.угарите като са в унията да не би да са цъфнали . Бедни като нас . Тогава защо да се дупим на фалиралия запад . Мноооого са прави . Вечни империи няма . А членството не може да е на всяка цена защото ще стане като в България . Една евромизерия заради неспособност да се устоява националния интерес .

1

Анонимен

преди 1 година

Трябва санции на ес за РСМ и вадене от нато.