187

Анонимен

преди 1 година

А защо никой не си задава въпроса кой му е одобрил изпита и му е "продал" книжката? Защо не гледат записите на шофжорския му изпит от камерите в учебния автомобил?Нищо чудно да се окаже, че не само той е виновен за това неадекватно поведение на пътя.

186

дядо Стефчо

преди 1 година

Ама той блъсна инвалид в количка различно е

185

дядо Стефчо

преди 1 година

Помня бащата на Радев като направи катастрофата. Как всичко се размина.

184

баша му ...

преди 1 година

бащата на шофьора-убиец се оказа гербав общинар. Защо дрогираните шофьори убийци все се оказват свързани с герб?

183

До 1234

преди 1 година

Ти май не си в час. Става въпрос, че по Закона за движението новите шофьори трябва да карат в рамките на 6 месеца с опитен придружител. Дано сега си разбрал за кво иде реч

182

1234

преди 1 година

До ИвПисна ми от глупости, чети закона : чл 164(1) Пътно превозно средство, което не е моторно, може да се управлява попътищата, отворени за обществено ползване, от лице, което е на възраст не по-малка от 12 години.(2) Водач под 12 години на пътно превозно средство, което не е моторно, може да се движи по платното за движение на пътищата, отворени за обществено ползване, с придружител на възраст не по-малка от 16 години.

181

1234

преди 1 година

До Тоямомчето кара форд КСА, стига глупости, никой не защитавам, но от тъпотии ми писна

180

1234

преди 1 година

ако някой проследи всичо написамно, първо имаше бягство от полицията, после имаше незна колко стотин метра спирсчен път, сега не въобще не бил спрял. Не виждате ли че ни манипулират и лъжат както си решат. Може да е виновно момчето, за него живота е вършил, както и за починалите, господ да ги прости! Но не може да се манипулира общественото съзнание и да се увеличава пресата да държавата върху гражданите, а самата държава нищо полезно дане прави.

179

Аз

преди 1 година

Миличкият! Свирел на китара в църковен хор! Абе вие нормални ли сте? Този *** е летял с колата , прегазил двама невинни човека и сега ще ми го изкарват Ангел?!? Доживотен затвор за този, нищо друго!!!

178

Едно към едно

преди 1 година

пак игра на думи. заслепен, засечен и т.н. дебелият и вече не млад марковски меси думите като тесто за пица. истината обаче е ясна.хлапето е натискало газта до дупка и музиката на 6. после олеле. предумишлено действие. няма как да караш с тая скорост "без да искаш".

177

Филип

преди 1 година

Каквото и да говорим, този все някой ден ще излезе. На такава възраст е че може да излежи всяка присъда. Жалко за хората. Незнам какво да кажа. Като присичате внимавай те. Докато не спре автомобила не пресичайте.

176

Анонимен

преди 1 година

Ама той тоз същински ром бе!

175

Тоя

преди 1 година

От всички писания до сега е нямал хабер и няма да има , в резултат на семейното възпитание за безотговорност. Такива са ПОЧТИ и останалите катастрофаджии. Чувство за ненаказаност, водещо до безотговорност, единствено придобито и онаследено от създателите, а те са: забогатели за едно денонощие, големци, богаташчета , управници, мислещи се за пъпа на Вселената и всички останали за роби и чаламби.

174

Ив

преди 1 година

Нали по закон трябва да караш шест месеца с придружител след като вземеш книжка? Защо тоя необлизаният на два месеца е сам и кара като луд по никое време само заради това е трябвало да му вземат книжката!

173

правосъдие

преди 1 година

Убил ли е хора-убил ги е. Няма какво да се опитвате да го изкарвате невинен! Да си излежи стабилна присъда в затвора. Нямало да си изкара бала- голям праз. Загиналите ще си изкарат ли сватбата?!

172

Анонимен

преди 1 година

Как ще спре като е друсан и се мисли за бог :)))

171

Анонимен

преди 1 година

В главата му е някаква каша от GTA

170

НЕДА

преди 1 година

Свирил на китара в църковния хор?! Това сериозно ли? Ами да извърши още две-три убийства и да ги компенсира със свирене на китара в църковния хор! Стават супер нелепи в стремежа си да го оправдаят.

169

5KOV

преди 1 година

Най вероятно е правил клипче колко може да вдигне таралясника и въобще не ги е видял .... тикток маняк

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - иска ти се , ама не е и сега се чудите какво да измислите заради един обикновен битов инцидент