14

Анонимен

преди 11 месеца

Всяка властова каста лелее населението да не притежава оръжия. Подобни инциденти се използват за намаляване и на малкото права които хората имат.

13

Стар милиционер--

преди 11 месеца

А си представете един куко около 110-- 120кг бивш спортист който нещо се е бъгнал и нахлуе я във училище я във детска градина със хладно оръжия да не би някой да го спре ? И 5-охранителя да има тоя пак ще направи белята ,след това някой щял да го застреля много важно ! Сега народа маа всякакви опияти амфети със години тези истори ще стават ежедневие !

12

Стар милиционер--

преди 11 месеца

Колта направил хората равни ! Ние тука във бантустана не сме по умни ! Ама за мутрафоните е идеално !

11

Стар милиционер--

преди 11 месеца

---казваше ! По--добре 4-години затвор отколкото 4-човека да ти носят ковчега ! Сега ако оръжието ти трябва да ходиш да стрелящ по училища защото не си във ред няма нищо общо със предното ! --- защо пък полицайте не си оставят оръжието във полицията и те имат деца ,всеки може да врътне същото е и за военни и охрани и много други ! Има ловджи със по 5-вида пушки и то не са кремълиики а оръжия със оптики само за войната във Украйна --- при все, че във България най едрия дивеч е мишка !

10

Анонимен

преди 11 месеца

3 хил. незаконни оръжия вече са предадени, остават още 3 млн. - браво на Вучич отличен резултат.

9

Анонимен

преди 11 месеца

До4 . Много са те обработвали от журналистите. За да напишеш тази глупост , че на Сърбия изсипали бомби. Сърбия първа нападна всички страни и целта беше Белград да е столица на цяла Бивша Югославия . Словения покани НАТО да я спаси от сръбска агресия.Войната продължи 7 дена . И стана свободна После Хърватия покани НАТО да я спаси и тя стана свободна.

8

Анонимен

преди 11 месеца

"10 , 'да нямаш оръжие е да робуваш (в главата си)' -- врагове има навсякъде, зад всеки ъгъл, по всяко време" - да ни сложат камери на всеки ъгъл и да се върне смъртното наказание както е в Дубай и ще видиш дали те дебнат. Престъплението е следствие, а не причина. Оръжието се явява следствие на следствие, а не решение.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До 11 - човек, който си работи и се наслаждава на работата си е свободен, освен, ако не е наркоман където нещата трябва да подлежат на дискусия. Ако има по-тежки наказания за убийства, за обири, за превишена скорост ще е по-добре. Ащо върнат смъртното наказание както в някои арабски държави и САЩ ще е още по-добре. Свободата на един човек не трябва да застрашава свободата на другите. "Око за око, зъб за зъб."

6

Анонимен

преди 11 месеца

До 9 " ... да искаш да си свободен не е избор, а биологична потребност. Няма такъв който доброволно да иска да не е свободен," - оооо, много си заблуден! Поне 80% от хората в ЕС НЕ искат да са свободни. В страни като германия и България, този процент гони 100%.

5

Анонимен

преди 11 месеца

До 2 друг е въпросът, че да нямаш оръжие е да робуваш (в главата си) на някой, комуто делегираш да те защитава.

4

Анонимен

преди 11 месеца

До 2 Право на личен избор е дали да имаш оръжие или не. Ако могат да те принудят да имаш оръжие - не си свободен.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Там всеки, който има по три оръжия е предал доброволно едното, за да се отчете пред властта.

2

Public enemies

преди 11 месеца

Ужасно грозен президент имат, не съдете хората голям агресор изля над тяхната страна тонове бомби нормално е до един да са въоръжени.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Свободхият човек има право да носи оръжие. Диктаторите първо обясняват колко е лошо да имаш оръжие, а после ти забраняват и ти го отнемат. ПП. А после идват медиите да ти обясняват колко си свободен.