20

Анонимен

преди 1 година

То и за инфаркт и инсулт най-много помага чай и чист въздух! Само се чудя хората преди как са живели само до 50-60 години, а сега масово се живее между 60-75 години?

19

Обективно

преди 1 година

Имам близка, която си направи химиотерапия, но въпреки това - почина. Това беше преди години. Сега имам други познати, които също се лекуваха с химио и дори лъчелечение, НО КОМБИНИРАХА С БИЛКИ И ДРУГИ НЕСТАНДАРТНИ ЛЕЧЕНИЯ, И ОЩЕ СА ЖИВИ. НАДЯВАМ СЕ И ЗДРАВИ!!

18

Анонимен

преди 1 година

Химиотерапия е буквално отрова. В момента ни казват, че са осъдили хора, понеже са отказали да преливат отрова на дъщеря си за малкия шанс отровата да убие болестта, преди да убие нея. Според мен това решение може да бъде единствено лично и не може да се месят лекари и държава.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоест, при пациенти, подложили се на химиотерапия и починали въпреки това, трябва да съдим лекарите за непредумишлено убийство? Ако ще се преструваме че има някаква справедливост? Или присъди само за който отказва отровите на фармамафията?

16

До Анонимен 14 и 15

преди 1 година

У тролфермите на Изхождане това ли ви е новата мания?! След 5джи и Ковид, сега ше виете до несвяст за разни прахове от бръмбари, ли?! Господи, помогни на копейките, ние не можем, безсилни сме пред тяхната простотия.

15

До 11

преди 1 година

Шафран

14

Анонимен

преди 1 година

Прахът от бръмбари ще е новата традиционно лечение. Учебниците по медицина ще имат една страница - за чудодейните му свойства, познати още от каменната ера. ПП. Пропуснах да добавя в списъка на лекуваните болести - счупвания и приложението му при силен анaлен сърбеж.

13

Анонимен

преди 1 година

Традиционна медицина не означава химиотерапия, антибиотици и клизми, бе. Традиционната медицина е нещо съвсем друго и се опира на природни лекарства, ползвани с хиляди години от хората. Съвсем друг обаче е въпроса, че италианските хипита са некви пълни откачалки и заслужават не 2, а 20 години затвор или доживотна.

12

До 1

преди 1 година

Химиотерапията не е просто вливане на отрови, а на вещества имащи потенциала да ограничат действието на туморните клетки. Туморните клетки имат механизми с които и те се борят с агресивни към тях субстабции. Това с 10-15гр Вит С, както и други витамини в големи дози е проигравано многократно и по-скоро някои оцеляват на случаен принцип. Има теория, че добре познатите ни витамини противодействат на не толкова агресивни радикали и дават път на останалите, тъй като залъгват имунната система.

11

Анонимен

преди 1 година

Хора, "опичайте си акъла"! Аз съм вегетарианец, всяка година правя по 2 гладувания по 10 дена по учебник, пия и фрешове с джинджифил и познайте - получих злокачествено образувание в устата. Никой не успа да ми каже защо. Въпросът е, че и аз и зъболекарите при които бях все отлагаха и вярваха, че ще се случи чудо - не се случи, продължи да расте. След 2-ра полож. експертиза се съгласих на операция. Сега съм добре, утре не знам. Внимавайте, не залитайте по "оня се оправи с едикакво си". Умира се!

10

Соломон

преди 1 година

По 50 тояги на родителите и после да се лекуват с чай от маргаритки и слънчева светлина, докато гангрената не ги убие бавно.

9

Анонимен

преди 1 година

За съжаление много повече хора си отиват отровени с токсични препарати или убити в болницата, отколкото тези, които решават да се лекуват сами. Но аз досега осъден доктор или институция не съм видял. Така че решението на съда със сигурност е под влияние на тежка пачка от Биг Фарма.

8

Анонимен

преди 1 година

Недай си Боже един ден да ме сполети, аз също бих отказал. Е, пълнолетен съм.

7

Анонимен

преди 1 година

9 - Можеш да избереш, но както се вижда ако избереш грешното за държавата (фарма) 2 години в затвора. Това нормално ли ти се струва?

6

До 7

преди 1 година

Не е така.Обясняват се ползите и вредите от лечението,и човек сам избира.В случая за съжаление детето е било под 18 години.Защо трябва да се съди държавата/здравната институция?

5

Анонимен

преди 1 година

Няма проблем, но в случаите, когато се прилага тази отрова и пациента пак си отиде тогава лекарите/държавата трябва да бъдат осъдени, нали така?

4

Анонимен

преди 1 година

Химеотерапията не е задължителна.Тя е опция и от пациента зависи да я предпочете или не.Има видове рак,при които наистина се стига до излекуване в голям %(напр.рак на тестиса) ,но има и други при които химиотерапията не променя преживяемостта.Както някой долу правилно каза ,човек трябва да се информира добре преди да вземе решение.

3

правилно

преди 1 година

ама трябва и да ги кастрират да не се размножават повече тия фашисти,жалко за детето,то не е избирало родителите си

2

Анонимен

преди 1 година

Колко народ измря от химиотерапия не е истина

1

Анонимен

преди 1 година

Някоъ съмнява ли се, че химиотерапията е вливане на отрови? Човек трябва да има пълната информация за вредите и ползите и да вземе решение. В случая момичето не е пълнолетно, но и не е съвсем малко. Щом трябва съгласие значи има правото на избор.