43

Жена

преди 1 година

То, хубаво сме един от най-старите, ама да бяхме и от най-мъдрите народи...

42

Анонимен

преди 1 година

Хуните в Европа са микроскопична елитарна варварска монархоаристокрация нищо чудно наброяваща по малко от 999 човека а са покорили милиони европейци които воювали вместо тях......................Родината им е монголоидната империя ХУННУ в близост до Япония която според историци случайно се разширявала и чрез ефекта на скачени те съдове предизвикала Великото Преселение на народите помело и унищожило Рома.......Хунският Посланник дошъл в Европа да пита римляните кого псуват и защо реват

41

Болгар

преди 1 година

Хуните са скити, скитите са тракийски народ според Стефан Византийски.

40

Анонимен

преди 1 година

Защото са потомци на Атила,Българите за,това ли толкова *** ,и грозни.

39

Анонимен

преди 1 година

Стар и мъдър народ, да решава съдбата си сам, в негова полза и да пребъде във вековете.

38

A

преди 1 година

От това което пише по-горе нищо не се разбира. "След време ще може бързо и лесно да се установява дали човек е устойчив на едни или други вирусни инфекции" и "Благодарение на секвенирането на геномите в Харвард ще могат да бъдат решени редица проблеми" - тежко на човечеството. Следващият вирус ще бъде по-ефективен от Ковид.

37

Сребролюб Мангизлиев

преди 1 година

Чел съм публикации на този историк, научно обосновани и често е предизвиквал възхищението ми, но с това изказване направо ми падна в очите... Никога не съм бил привърженик на подобно криворазбрано патриотарство. Това си е направо "македонизъм" ама наобратно.

36

Алиа Ошу

преди 1 година

Е права, че езикът ни е най-близо до някогашният праезик. Не е чудно, защото другите европейски езици имат са запазили по-малко общи корени. От което не следва, че Българите са Траки. Което е много удобно за реклама на Българските винарски производители!

35

Док

преди 1 година

Днес един от най-бедните народи

34

Анонимен

преди 1 година

Ние сме траки .

33

И не само

преди 1 година

Прабългарският календар е по-стар от тези на маите и ацтеките. И изключително точен. Признато от ЮНЕСКО.

32

Анонимен

преди 1 година

Това че сме от най-старите народи не е похвално, явно ни трябват още 5 хил години да асфалтираме една улица примерно, камоли държава или истински народ да станем. Има такива които даже не са народ ама имат държава за чудо и приказ

31

Анонимен

преди 1 година

То и Средиземно Море е било езеро!

30

Враца баце

преди 1 година

Съвременния човек, възникнал като отделен вид в сегашна Северна Африка, е заселил Европа през Балканите - имало е сухопътна връзка на мястото на Босфора, а Черно море е било езеро! Така, че тия земи тук никога не са били незаселени, та траки, та римляни, славяни, българи....... та чак до чалгаджиите днешни!!

29

Анонимен

преди 1 година

Хуните са потомци на онези тракийски племена, които бягат на север от Дунав след римските завоевания.

28

Анонимен

преди 1 година

Наследници на изедници!

27

Анонимен

преди 1 година

Четете Павел Серафимов-Спароток, за да разберете какви сме.

26

До 27

преди 1 година

Донякъде си прав, но само донякъде. Родовата памет е най-важното нещо.

25

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение дали българите са едни от най-старите народи. Има значение дали сега българите са сред най-образованите, дали сега са сред народите с най-здравословен начин на живот, дали сега са сред народите с най-добро здравеопазване и образование. Всичко друго е жалко и смешно избиване на комплекси за малоценност.

24

Az

преди 1 година

Чета "прабългарите пристигат с името си и са един от най-старите европейски народи". Първо , името им не е "прабългари" , а българи. И второ, след като пристигат в Европа как ДГ са един от най-старите народи в Европа ???