57

Факт

преди 1 година

Излязъл е на лов за гкяури и е гледал в телефона. Щом ги е видял ясно , е настъпил газта докрай... Отново призовавам да бъде екзекутирана цялата протестантска галска па*плач.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Прав си, ако ставаше дума за случаен трети човек. Този, който имаш предвид, е унищожителят на първите два живота.

55

Анонимен

преди 1 година

Хора, има 3 жертви вече. Хайде да ги намалим на две. Нали искаме да намаляваме жертвите на ПТП? Имаме уникалния шанс да спасим една жертва. Един човек по-малко да страда от войната по пътищата.

54

Анонимен

преди 1 година

Заради двама вече мъртви да унищожаваме живота на един друг човек - това е престъпление.

53

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев, като не го взе за адвокат и да му снася, Маститият адвокат-син веднага започна рекет с интервюта по медиите срещу Семерджиев. А тука се плаща и откъде тези смотаняцци имат пари за този адвокат? Надяват се на връзките му с офшорните сметки на съдиите?

52

До Анонимен 49

преди 1 година

Ти пък си много ларж с прошките , щом не се отнася за твоите деца или родители. Значи викаш, дори и тебе да сгази.... какво от това. Млад е още, ще му простим. ТИ дебилл безмозъчен МИСЛИШ ЛИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА УБИТИТЕ в каква мъка са или само прошки за убиеца са ти в кратуната ?

51

Крум

преди 1 година

Аз също съм бил на 18 сега съм на 28 също исках да се забавлявам но преди да го правя винаги имах едно на ум.Съгласен съм и с изказването на Димитрий да той може да е третата жертва но може и да не е не знаем всичко и не можем да съдим все още. Да станат извесни фактите първо.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51. Че какво по-смислено от това. Умрелите няма да се съживят, но ти нали не ги познацаш ти е все едно. Или викаш докато се научи да кара кола е позвоено да претрепе още няколко ? Или повече так няма да прави нали ? Само да обещае.

49

Анонимен

преди 1 година

Нека утепа твоето дете да видим какви ще ги дрънкаш

48

Анонимен

преди 1 година

Хора, този неадекват е само на 18. Освен алкохол, наркотици, страст към високи скорости има, за съжаление, и нещастно стечение на обстоятелства. Понякога човек прави неща, които не е и помислял. Та прав е адвокакът, не бързайте да заклеймявате. Нито колата му е голЕм,та работа, нито родителите са милионери. Не става въпрос да го оправдаваме, но всъщност, освен двата погубени, той е третият загубен живот. По негова вина, та едва ли му е лесно. Най-лошо е, че децата у нас са оставени на себе си.

47

Анонимен

преди 1 година

А,какво да направим ,да го погалим и да му простим ?Вижда се с каква скорост лети колата,никой не го е заслепил,за съжаление освен двамата които прегази,прегази и собствения си живот.

46

Анонимен

преди 1 година

Това че държавата не си е свършила работата са опази гражданите си, пак някой друг е виновен. Защо не работят светофарите, защо няма по-хубаво осветление, защо няма легнали полицаи, на булеварди защо няма надлези ?

45

Примитивен

преди 1 година

Абе, няма ли вече присъди за лъжесвидетелство или за прикриване на престъпление ? Значи малкия Адрианчо бил в шок и нищо не си спомнял... ама адвоката описва с най-големи подробности какво и как е станало та дори и оспорва заключението на експертите...Няма ли някой да си самосезира ? Или то на адвокатите е позволено да лъжат и мажат ПРЕД СЪДА безнаказано...

44

Black River

преди 1 година

Примитивни са адвокатите, готови за пари да защитават и оправдаят убийци и убийства! За тях и такива малки приматчета на които липсват първите 72 сезона - 18 години! - само едно : Белене, Куциян, Аушвиц, Бакърената или Орландовци. По избор.

43

Курдо Коленков

преди 1 година

Примитивно е, когато някой, като този неадекват, прегазва двама души на пешеходна пътека, драги адвокате. Примитивно е когато имаш деца, които също пресичат на пешеходни пътеки - защитаваш този, който утре ще прегази и твоите деца, защото знае ще някой отпадъчен юрист ще го измъкне Още примитивно е, когато го правите за някой лев.

42

Ама разбира се

преди 1 година

Да вземем да го похвалим...утешим, прегърнем, целунем...Такова добро дете - винаги поздравява съседите, веднъж на 12 нахрани кученце - даде му крайчето на баничката, дето нямаше сирене. Той вече ще внимава...до следващия път, нали?

41

киро

преди 1 година

Господин Марковски, той не просто блъсна тези деца , а ги уби по много нелеп и жесток начин.Интересно, ако един такъв смахнат убие вашето дете, какво ще кажете. Кой според вас, е виновен и кой ще плати пролятата кръв. Не само, че трябва да го заклеймим , ами съда да му даде най строгото наказание, а именно доживотен затвор. Да има време цял живот да премисли деянието си и да го изкупи. Живот за живот.

40

Да го поздравим ли?

преди 1 година

Примитивно не примитивно, шок, депресия, факт е , че уби двама! Няма оправдание! И с 20 км. да се е движил, двата трупа са налице! Нищо не може да ги върне. Но трябва да има справедливо наказание, а не да го пуснат с условна като прокурорския син, който уби двама на бул."България" преди години. За това хората не вярват на съда.

39

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Този дебелак ,в момента лъже,че този не е карал със 100...на камерите се вижда друго!!Работите ще се оправят,когато пишлигара бъде хванат и линчуван от побесняла тълпа(същото се отнася и за Семерджиев),и барабар с мазния адвокат,който също е за линч!!!

38

Димитрий

преди 1 година

Поправете ми ако бъркам но на този булевард ограничението не беши ли 50км/ч.Ако е карал съгласно ограничението това може и да е нещастен случай но ако не е КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ И ФЕРАРИ МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ С 30 км/ч.Разбирасе има и глупави ограничения които трябва да се премахнат.