7

Анонимен

преди 11 месеца

Аман от юристи-професори! Киров, Близнашки и Д.Вълчев пледираха, че през 4-те години след 10 ноември във ВМШ, впоследствив ВПШ и ВПИ, са изучавани юридически дисциплини в пълен обем при спазени изисквания за следдипломния 1--годишен стаж и ВМШ изцъка юристи като Гешев,Сарафов,Я.Тодоров,които сега се хванаха за косите,а гл.прокурор стреля обвинения и по политиците.Сега пък бившия политик-юрист, вече професор Панайотов също дава акъл.А можеше прокуратурата и следствието да си останат в МП...

6

Анонимен

преди 1 година

Ако ще да е от правителство това ще да е политическа реформа,която ще да е за кратко време или до следващото правителство различно ориентирано от предното даже и да са течения от деления на една партия,които предимно искат да се включат в съставянето на правителство производно на класирането от избора им като кандидати за участие в парламента с заетите местата помежду им определени на позиция и опозиция по задължение.

5

Боко

преди 1 година

До сигурно. Явно и ти си от олигоффрените, които си лягат и стават с Боко. Имаш ли мокри сънища с него?

4

пришълецът

преди 1 година

Явно няма да ви се случи:)))

3

Изнервен

преди 1 година

Кога най-после ще се научите, че се казва ПРАВОСЪДНА реформа, а не съдебна. В тази система, освен съд, влизат и следствие и прокуратура.

2

Ветеринар

преди 1 година

До сигурно 1 Имаш блясък в очите. *** на очен лекар. Много е опасно това заболяване.

1

сигурно

преди 1 година

Съдебна реформа няма да има докато боко е жив , защото ще лежи до живот !