17

Фанатик

преди 1 година

Колата е била управлявана от изкуствен интелект.Като я спрели, катаджиите почнали да търсят шофьор, но като не намерили ,питали колата : " А ***, тебе кой та кара?" Чул се гласът на Про100 Киро : " Ние ,с Кокорчо,другаре . И не ми пипайте дрогата!"

16

Анонимен

преди 1 година

А имат ли автономна ръчичка която да подава петдесетуни на рушветчиите? Машините ще им изядат хлебеца.

15

Истината

преди 1 година

Защо произвеждат коли, които могат да развият 180 км/ч ? Направете всичко до 100 км/ч още при производството- по сигурно, евтино и екологично.

14

Анонимен

преди 1 година

Интересно ако автопилотът сбърка и направи беля кой е виновен? Гражданската покрива ли подобна щета?

13

Анонимен

преди 1 година

С шофьори се изтрепахме !Сега и на автопилот ще спечелим 1-Во място ,по жертви на пътя!На гол тумбак -чифте пищови !

12

кристиян

преди 1 година

АВТОМОБИЛЕН ЕКСПЕРТ.Дойдох да напиша само това - ФИЛИП ОТ БРИЧКА, АВТОМОБИЛНИЯТ ЕКСПЕРТ.Доста горублянска осанка, лишена от някои технически познания, с беден речник. Ако това е експертът ни... опазил ни Господ.

11

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия глупости, трябва си човешки фактор. Камери трябвало, ами ако им спре тока на камерите. Дайте да спиме в колата все едно сме в спален вагон. Пълни дивотии.

10

Анонимен

преди 1 година

130 км/ч не е летене и то по магистрала!

9

Анонимен

преди 1 година

Новите технологии на са за бг, всеки път като мина с вкл автопилот по околовръстното над бизнес парка, ако не държа волана се пребивам. Защото там има 15 вида маркировки една върху друга и колата винаги се прибира сама в средна лента. На много други места маркировката ту я има, ту я няма, в лошо време съвсем изчезва.

8

gogo

преди 1 година

ей сега Тесла-рките го втасаха : ) 1-2 катастрофи и ще ги забранят завинаги по родните "магистрали" :D сериозно е доста опасно... тъй като дупките и вълните са налице във всички ленти ;)

7

до 3

преди 1 година

За ниво 5 си прав, но в случая с движението по магистрала и 2-3 върши работа. Тоест следваща стъпка на следене на лентите по маркировката.

6

Фед Красивия

преди 1 година

Щом вече "експерите" са първите тъпкачи на Богданска от "количка", такива ще са ни и шофьорите!!!

5

До 3

преди 1 година

Всъщност, ти си този, който нито се е качвал на нов автомобил с подобни екстри, нито знае какво говори. Какво е 2-3-5 си виж в интернет с 2 клика. Никой не ти говори за самозавиване по градски улички, а за съвсем по-прости дейности, като шофиране по магистрала.

4

Анонимен

преди 1 година

Този автопилот ако изобщо е читав и анализира пътя, дупките и състоянието след 2 години промяна, веднага трябва да намали на 90 и в най-дясната лента, това вече ще е ниво на автономност 6, след което ще изрита шофьора и ще избяга в Германия.

3

Анонимен

преди 1 година

До 2 - Какво врели-некипеши говориш, бе? Какво е това 2-3, чемдори и 5, ниво на автононмност? 5 знаеш ли какво е? Да сложа децата вътре, то само да ги закаря, като мине през алеята покрай парка, щото им харесва, види, че наоред има ремонт и мине оо друга уличка, а след като остави децата, си намира удобно и безолно място за паркинг, след което идва и ме пака оред работа.

2

Анонимен

преди 1 година

И?! Всяка среден клас кола с повече екстри не по-стара от 4 години има ниво на автономност 3-4, че дори 5 до 160км/ч. При ниво на автономност повече от 2 системата не следи само маркировката.

1

Анонимен

преди 1 година

"Клипчето вече е изтрито от социалните мрежи." - Демек нямате доказателства за това, ковто пишете, кактонКирето нямаше доказателства, като арестува Борисов...