43

Анонимен

преди 1 година

Кажи честно

42

Ама вярно ли?

преди 1 година

Горива енергия и зърно падат а тАЯ ми говори за увеличение, как ли я смятат тая себестойнос. Връщайте ДДС то, и с него и без него все тая. А такива индивиди като ги видя, изпадам в агресия.

41

АНОНИМЕН

преди 1 година

На най-бедните в Европа се полага най-евтин хляб!

40

Анонимен

преди 1 година

Бг е производител на пшеница. Хлябът дори трябва да е по евтин от сега. Цените в ЕС нямат значение, те купуват пшеница от борсите. В Бг хлябът е основна храна и не бива да минава пшеницата за Бг през борсата. Хляб, мляко, масло, сирене, кашкавал, яйца и месо, плодове и зеленчуци са основни храни.

39

Ама вЕрно си

преди 1 година

КУКУшевЪ! Най-евтин е защото е с фуражно зърно и вносно петокачествено покраинско, внесено безмитно и безконтролно по заповед на Урсулю! А качественото зърно се изнася,че кинти трябват спешно за нови бентлита и лексуси...Бай дъ уей, за покупателните възможности на българите нещо да се споменава?!?!? Или не е полит-коректно,май - че - като- че- ли - едва- ли - не :)

38

Бунгур

преди 1 година

Подобни кирпичи като българския хляб,дори няма и да го погледнат в Европа.Гледаме цени,а не качеството на хляба.В Швейцария е най вкусния хляб,които може да се хапва в Европа.

37

СМЕХ....

преди 1 година

...ама Копейкин каза че и сибирските са без пари...хаха

36

Искам...

преди 1 година

...само да кажа, че у дома купуваме царевичен за 4 лв. кг, 2 лв пакета. Не слушам такива специалисти дето приказват надлъж и шир за туй онуй. Като пуснаха енерго лампите, ни надуха главите колко ток ще спестим. Постепенно наистина замениха старите, а икономия ниц, щото тока всяка година го дигат. Също и слънчевите панели, за нам колко време се изплащали. Ами цената на водата, поддръжка и др. разходи.Истината е в това не колко плащаш, а колко печелиш, че поскъпнало нещо с лев, дреме ми.

35

Яжте на Боко

преди 1 година

хурката тапири безмозъчни

34

Анонимен

преди 1 година

Ям си спагети и друг вид паста и не се притеснявам че ще се развали. Хляба особено заводския не се знае какво има в него. Гледам вчера в магазина опаковка тортили и в съставките един куп от менделеевата таблица, а те се правят с много малко съставки по принцип. Готвене вкъщи си е най-добре знаеш какво ядеш, прясно и по-вкусно.

33

Статистика

преди 1 година

Цената на зърното падна от 650 на 400 лева , нафтата от 3,30 на 2,50 , газта от 300 на 90 лв , а хлябът поскъпна , но на Кукушева и е добре . Няма и ДДС .

32

морски

преди 1 година

Богатите кробежанци ядат киевски котлет в ресторантите по брега. Ядат и пият, а българи работници си броят последните левчета... Не е от вчера!

31

Един Българин

преди 1 година

Какво поскъпва от горивата? Че нафтата я взех на 2,31 --> по-евтино от преди войната, а вие не плащате ДДС и данък печалба реално ви излиза на 1,50лв. АБУРДЕН аргумент! Новата реколта е след месец и 10 дни, скъпа. Незнам къде си расла, но житото се прибира след средата на юни и то ако не вали като сега! Природният газ има несъществена цена и всички суровини падат главоломно само на теб все не ти стига за да произведеш един *** хляб. Можем и сами да си правим и няма да имате никакви разходи!

30

123

преди 1 година

Тая коза излъга Нинова да махне ДДС на хляба а търговците си запазиха цените. Сега ще наложат ДДС и цената отива с 20% нагоре. Кого трябва да псуваме, Нинова разбира се. Малко ще и е.

29

Еех при бай Тошо пък

преди 1 година

вкусен хляб ядяхме и къщи строяхме. Сега сме най-бедни, най-болни, най-нещастни...

28

Анонимен

преди 1 година

ядем радиоактивен хляб ,олио,месо ,яйца,мед и др храни от окрайна ! Българското заминава на запад - това е положението

27

Анонимен

преди 1 година

А боба колко е двайс лева килото

26

до 27

преди 1 година

Айде стига си измисля. 830 грама хляб Симид струва 1.69. Току-що врял изпечен хляб от фурната в Алдомировци на път към вилата ми взех за 1.50. Разкошен. Иначе не знам какво толкова плюскате тоя хляб. Ама какво да ви правя, като нямате култура на хранене и муате по 1 хляб на ден. А цената на вносните брашна не е мръднала. Слагаш в хлебопекарната и си ти.

25

Анонимен

преди 1 година

качество най ниското в европа

24

Анонимен

преди 1 година

АКО НЕ ИЗГОНИМ РУБЛЕН РАДЕВ С КОТИЛОТО МУ - ИЗЗРАЖДАНЕ, БСП, КИРО И СЛАВИ, ЩЕ ЯДЕМ СЕЩАТЕ СЕ КАКВО...