26

Анонимен

преди 1 година

2-3 лодки да бяха потопили в началото на кафявата вълна и нямаше да има проблем за Европа ама не Меркел си мечтае за черни паламарки...

25

Анонимен

преди 1 година

Разбрахте ли сега защо краварите накараха Европа да се напълни с мигранти, пак техните мръсни манипулации и съсипване на спокойствието на хората. Прииждат хора с различни ценности, морал, възпитание, религия и тормозят живота на местните. На краварите не им харесваше спокойствието на Европа и чистите нации, искаха да е сбиртък както са те.

24

Alex

преди 1 година

Тия мигрснти са луди. Аз не бих отишъл при наглоссксонците. Виж, бих отишъл в Москва. Сладки пичоци и водка на корем, комунизъм и мерцедеси. Кеф.

23

Анонимен

преди 1 година

До 22Не знаех че чикаго е край южната граница на фащ)))))Много работи не знаеш, като и това, че Чикаго е сред американските градове които игнорират федералните закони за мигрантите, нещо което не се подкрепя от щата Тексас. Затова тексасци пращат с автобуси мигрантите към тези,, свободни"градове, независимо в кой край на САЩ се намират.

22

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че чикаго е край южната граница на фащ и че в уж най-богатата страна, град с многомилионни население ще усети хиляда новопристигнали като бедствено положение. То фащ явно си е в бедствено положение и без пришълците и то откогато са основани.

21

Джо

преди 1 година

Кмета Бийтълджус каза, че града и е Убежище за мигрантите, за да се хареса на левите си последователи. Сега като идват мигрантите, вече се оказа, че приказките за убежище са били празни... Те влзенаха милиони у САЩ, комично е да ми се прави да интересна за 8 хил. Като се рекламираш, бъди готова за новите си клиенти и другия път внимавай каква политика ще си натресеш. То все тая, и без това я смениха с друга лява пионка, тя ще бере гайлето, както и всички останли Чикагци. Да бегат, нема измъкване

20

Анонимен

преди 1 година

Много правилно, либерастите да плащат, нали са много милосърдни и ще спасяват света. Розовата секта напълни Европа и Северна Америка със световния от.па.дък, а резултата е многократно увеличена престъпност, срив на социалните системи, беззаконие, мизерия и простотия, които след време ще доведат до заличаването на европейската цивилизация.

19

Анонимен

преди 1 година

И България теябва да направи както тексаските власти. Който мигрант влезе на автобуси и директно за Дойчланд, страната защитаваща мигрантите.

18

A1

преди 1 година

Значи нелегалните които пресичат нощта граница ги настаняваме в общежития и ги храним,а тези преминали в САЩ от Мексико ще ги експулсират!Е къде отиде американската хуманност?Двоен стандарт и огромна некадърност в световен мащаб!

17

Урсула

преди 1 година

Да ги карат у ТКЗС-то да копат банани :)))

16

Даа

преди 1 година

Сбогом на Големия бял баща. Никой не им е виновен на белите американци, че десетилетия наред се държаха като преживни животни и търпяха. Същото важи и за белите европейци.

15

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-хаааааааааааааа. Заради войните на САЩ в ЕС влязоха над 3 млн.Седнали да реват за хиляда човека. Да им пратим влезлите в ЕС

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - 2022-а.

13

Анонимен

преди 1 година

Сега смешното е, че тея, които реваха какви са лоши десните, ще реват за тяхната помощ.

12

Анонимен

преди 1 година

До 12 туй за холандия, кога? Там/в ЕС урките не ги броят още...

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - То лшото е, че вече "Елит" уквално озачват 1500-2000 души в цял САЩ,а не катопреди, да са пон 1-2% от населението, със средна класа от поне 40-50% и работническа класа, която се препокриваше на места със средната, дето можеше да си позволи жилище.

10

Анонимен

преди 1 година

Дано от следващата седмица стотици хиляди седмично тръгнат за Чикаго, Сшатъл, Бостън и Ню Йорк.

9

Анонимен

преди 1 година

Джо пусна няколко милиона душ минaт миналата година. В Холандия, държава, която може да се побере 230 пъти в САЩ, допуснаха "само" 400 000 мигранта.

8

Анонимен

преди 1 година

Всички големи градове на демократите са провалени от Ню Йорк, Филаделфия и Балтимор до Портланд, Сиатъл, Сан Франциско, Чикаго и Лос Анджелис.

7

морски

преди 1 година

А тук стреляха Митьо Очите заради трафик мигранти, а Боко каза, че е за парко място...