10

Анонимен

преди 1 година

Аз се грижа за здравето си ама лекаря не го интересува моето здраве. Говоря от опит.Един лекар с титлата доцент обучаващ и студенти ме "лекува" половин година без резултат с грешна диагноза и ми загуби времето. Всичко което трябваше да направи е да ми назначи ЯМР който показа къде е проблема. Сигурен съм че има свестни лекари които се броят на пръсти, но 99% не стават за нищо. Не слуйчано навън не всеки кандидатствал медицина е приет. Там гледат успех. А при нас лесно се влиза и ето го резултата

9

Анонимен

преди 1 година

Още от времето на Хипократ е казано, че лекарите трябва да са максимално добре заплатени в обществото, за да не мислят за прехраната си, а за да лекуват спокойно и всеотдайно пациентите си.

8

аз

преди 1 година

До Дойдох-видях-избягах ами като нямаше легла в болниците. Хем не се ваксинирате, хем искате да ви се въртят десетина професора.

7

Дойдох-видях-избягах

преди 1 година

Видяхме колко е достъпна по ковида. За народните изедници само е достъпна и за шепа късметлии с пари и политически връзки. Останалите се налага "да си пре`ценят сами". Стълбите пред болниците ги чакат.

6

5

преди 1 година

Хипократовата клетва няма една дума, че трябва да ти работят без пари тия лекари. Аре стига говорили за тая клетва, като дори не сте я чели.

5

Роза

преди 1 година

Истината е,че има и хуманни лекари, които спазват принципите на Хипократовата клетва.Наскоро ме оперира един от тях,без да ми вземе един лев.Но такива за съжаление са много малко!Защо трябва да имат права само хората с пари,а останалите-да ***!?

4

Анонимен

преди 1 година

Българон и грижа за здраве? Хахаххахаххаха

3

Анонимен

преди 1 година

здравеопазването е бизнес, никой не го е грижа за здравето на хората, хората са стока с която те търгуват

2

Анонимен

преди 1 година

Защо си направихте пътека 2000 лв за измислен постковид? Вие лекарите сте най- големият враг на здравето и най- долните крадци! Мафия

1

d

преди 1 година

Е що трябва да обръщам внимание на здравето си превантивно, като мога да пуша, да пия, да ям ***, че е най-лесно, да не се движа и после да обвинявам света и държавата за здравето си и всичко това докато философствам по световни икономически, медицински, политически и др. въпроси и решавам глобалните проблеми във форуми и фейсбук???