85

Шарлатанин

преди 1 година

Това от рубриката "най-кратък виц" ли го изкарахте? Възможно е, ако от 27 държави в ЕС, примерно 22 имат наистина качествено гориво и се нареждат на първо място, следват пет държави, където горивото е с по-ниско качество, като БГ заема почетното 6-то място. Дали ще са разпределени по този или друг начин е подробност, но е вярно че сме в челната шестица..... усещаме го по колите си.

84

Хахахах

преди 1 година

Въртят го бонбонките този ... Един път сипах на колата нафта в унгария , все едно ми инсталираха второ турбо ... Незнам колко са ни качествени горивата.

83

agent

преди 1 година

Ehaaaahaha

82

mazen

преди 1 година

Я тоя да каже, колко му платиха, че така да си плюе на сурата?

81

Иванов

преди 1 година

Гадни и гнусни лъжи...!

80

Анонимен

преди 1 година

тчно пък на бенита нафтата е пълна боза!!! нз кви проби праща тоя, но със сигурност не са от нафтата, която продава!

79

Анонимен

преди 1 година

Къде видяха падащи цени?

78

до Пепи**Аrm

преди 1 година

Явно си от разбирачите които въртят малко километри и си карал само в Испания!

77

Arm

преди 1 година

Защо изтрихте коментара ми!На 3.05.23г.в Лозенград заредих на шел 95 v power 46.200 po 20.860tl. цена по курса която съм взел т.лири 1.96лв.на Бургас заредих на шел обикновен 95 на 2.62лв.

76

НеРазбрал

преди 1 година

Извинете, днес първи април ли е?

75

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 година

Точно обратното е !

74

Анонимен

преди 1 година

ами дано на изборите Ердоган бъде отвян, както лек ветрец отвява анадолския керпич. Иначе тежко и горко на Турция, не може при 50 милиона чужди туристи и при 50 милиона гастербайтери вкарващи над 150 милиарда евро от Европа в Турция тази година, при толкова много неегално вкарвани пари от Европа в Турция и при тази огромна контрабанда от Турция към Европа и пак сума ти пари се връщат в Турция, Турция да има толкова смешен за 90 милионна държава БВП, на глава от населението 9 000 долара, Бг 12к

73

Анонимен

преди 1 година

казвам само че в Истанбул - водата където е в лайнатааааа, фекалиите, се пуска пак след преработка по питейната мрежа и с нея се къпете, някой пият и така нататък във великия Истанбул, в Анадола е още по-зле положението, не искам да ми е пример тази държава и не може да ми е, колко напред били, видя се едно земетресение 50 000 жертви, същия магнитуд в беден Еквадор и 12 жертви.

72

до 63

преди 1 година

аз допреди 4-5 години защитавах турците, но не съм бил прав, не са добри, точни и коректни хора, а лицемери, извършиха над 5-6 геноцида последните 100 години, една лира обезщетение не са платили. Господ си знае работата, земетресението им показа колко са достойни като хора , колко им е добро в кавички строителството, и цялата икономика и инфраструктура е ена бутафория, лъжа и измама

71

Алекс

преди 1 година

Къде е таблицата,в която показателите на българското гориво са сравнени с тези на горива от други държави.Така твърдението на Бенчев за високо качество звучи голословно.

70

Пепи

преди 1 година

99 процента от коментиращите не знаят на кой свят са . Масово бъркат разход на колата на дълго при пътувания до курортите с разход в часовете пик . Аз живях в Испания - Мадрид . Като тръгна на дълго и дизела сваля разхода и се изчистват дюзите . Като съм по работа в област Мадрид и дига разхода двойно . Тъй че малко по полека с заключенията . А и съм карал коли от България в Испания и нищо не се е променяло . И бензин и газ и дизел. Всичко е относително .

69

К9

преди 1 година

Пътувам често по маршрута Норвегия - България. Не зареждам гориво само в Дания и Словакия, защото са късички. Във всички останали държави по маршрута зареждам и мога да кажа, че макар да е несравнимо с горивото на запад, дори сръбското е в пъти по-добро от нашето. А изказването на тоя господин бих го определил или като някакъв негов мокър сън, или като виц за хора, които никога не са излизали навън.

68

Последния Софиянец

преди 1 година

Поредна тъжна новина за безродниците pycopoби

67

Анонимен

преди 1 година

Никой не пие вода от чешмата в Истнбул. Продва се евтино питейна вода и всеки пие бутилирана. Сега за най-бедните хора не знам, може да пият и от чешмата.

66

Говедо

преди 1 година

Това заглавие е най силния виц ...