110

Анонимен

преди 1 година

добра статия, ще добавя батальон Еспаньола, съставен от футболни хулигани. Командира му скоро беше излязъл в гръб зад украинско подразделение и насочил минохвъргачките буквално на 15 метра от него.

109

Первий канал

преди 1 година

До Анонимен В момента ,, ,, Как убили Джонна Кеннеди .Режисьор Оливър Стоун

108

Анонимен

преди 1 година

Живот за украинци и руснаци! Не, на оръжията за Украйна! Не, на Зеленски и фашистката хунта! Твърдо не!

107

Анонимен

преди 1 година

Украинци, вие сте пушечно месо, убиват ви вашите управляващи и спонсори на оръжия, спасявайте се и бягайте в Русия, бягайте, бягайте и се спасявайте и докато не свърши тази проклета война, не се връщайте в Украйна, защото ви убиват и ловят по улиците като животни, нямат никакъв респект към вас и просто ви убиват, бягайте в Русия и се спасявайте! Не бягайте на запад, защото там са ви приготвили други лоши и гадни изненади на вас и децата ви, вече гледам доста такива случаи. Живейте, това е важно!

106

Анонимен

преди 1 година

ей ми тя франция с нейния чуждестранен легион да не би да е нещо друго- ама мълчите като бити гъ-зо-ве- а американските бляк и незнам си каква уотър да не са пионерска организация - стига краварска пропаганда 30 години ни тровите- е не сме още кото укрите да ходим да умираме за американците - ама с тия управници не се знае

105

Анонимен

преди 1 година

ей дойде им акъла на руснаците че парите оправят работата и армията- но още са назад с материала - американците освен че имат частни армии ги издържат от народите които грабят - руснаците изостават

104

Анонимен

преди 1 година

Гражданската война из Русия е само въпрос на време. Нещата винаги отиват на много зле, когато в една държава стане бизнес да си имаш частна армия.

103

ясно

преди 1 година

хубавото на частните армии е могат да ги трепят без политичеПутин да носи отговорност -все едно те били лакоми за пари авантюристи и затова ги убили. Затова очаква да направят поне още десетина части армии

102

Анонимен

преди 1 година

Нямат ли си редовна армия руснаците , жалка история.

101

Холмс

преди 1 година

боя се, че може в един момент по заповед на Путин всички да се слеят

100

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА !

99

Анонимен

преди 1 година

Ха, тя цялата укро армия действа в капацитета на наемна армия за пента-гоня, да не говорим за всичките чужди наемници. И интересно как руснаците - полу-изтребени, деморализирани, демотивирани, зле въоръжени,, алкохолизирани, глупави, страхливи и биещи се помежду си, все още надвиват славната, смела и щедро въоръжена от нато укро-армия?

98

Анонимен

преди 1 година

Кога стелтовете ще бомбардира кремлин да изравнят силите. Малко помощ е необходима. рашъните не могат да опазят огромната земя която са заграбили. Свобода за чукчите, върнете японските земи, българските земи на Веика България.

97

Анонимен

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

96

Анонимен

преди 1 година

КОГА ЩЕ АТАКУВАТЕ НАТО,РУСКИ ЛАЛАДЖИИ?

95

Анонимен

преди 1 година

Господ сили да дава на братския Украински народ в борбата с жестокия и коварен окупатор!

94

АХАХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Вий са объркахте нещо. На парадчето в масква не е имало само един танк на 70 години, напротив - имаше повече от 100 танка т-3000, както и десет свръх модерни бонбандировача. Просто всички бяха с последен модел руска камуфлажна технология - Жавелинск-Дронск-Рециклокск, за това не ги виждате!

93

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

92

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да влязат войски на НАТО на 23 февруари и нямаше да има никаква СВО и никакви жертви.И Пригожин нямаше да го има.*** щяха да обикалят около границите на Украйна като гладни хиени,богато натъкмени...

91

до Гошето

преди 1 година

кви ги пушиш бе хамсалак? Мини на нещо по леко! Стига с тези халюциногенни гъби!!!