33

gogo

преди 1 година

аааа сега се сетихте да искате оставкА>!?! А 12год къде бяхте/живяхте?!?

32

Алекс

преди 1 година

БСП колко гласа спечели в София,че да иска оставката на Фандъкова? Айде,малко по-скромно.

31

Слепок

преди 1 година

До Радослав Е ами такива като теб са ги пращали в лагери и са ги бесели. Нормално. Така е било, така и ще бъде.

30

Слепок

преди 1 година

До Анонимен Предателите и престъпниците са ДБ (основно). Възраждане не е много ясна но определено е единствената която поне на думи мисли за България и хората в нея. Изключвам престъпниците от парламента и спекулантите дето се мислят за бизнесмени, Абе въжета и дървета си трябва ... незабавно!

29

Анонимен

преди 1 година

До 31...Аз ако съм , предателите като ,,Възраждане даже и затвор не заслужават Ще върна смъртното наказание чрез обесване за държавна измяна и подривна дейност в услуга на чужда държава

28

Слепок

преди 1 година

До АнонименДБ, ПП и ГРОБ в затвора. Заедно с всичките им симпатизанти. Забрана за Еврото защото ЕС е пред разпад. Спекулантите дето се наричат "бизнесмени" - в затвора или трудови лагери, да разберат какво е работа а не само изнудване на работници.

27

Анонимен

преди 1 година

Оставка за Нинова и забрана на комунистическите партии, които връщат България в годините на тоталитаризма и развяват знамето на една терористична страна, с чийто режим цял свят воюва в момента!

26

Анонимен

преди 1 година

До 33....Радославов...Национал социалистическа е партията вписана в регистъра като такава.Но след военната кампания и особено втората фаза от войната , Германия бе овладяна от фашизма .А какво е фашизъм ли.Най общо понятие.Това е терор .Насилие.Репресия.И може би расизъм.Ако по такъв начин го тълкуваме , то и монголското нашествие.И руската болшевишка партия И Сталинизма.И Путивизма...Всички те са фашистки и се описват като такива.Русия е фашистка държава.Путин и и КГБ задруга в това я превърнах

25

Слепок

преди 1 година

До кога престъпника Фандъкова ще се измъква от присъда и въдворяване където и е мястото - Белене? Време е хората да вземат правосъдието в собствените си ръце и такива да ги весят по стълбовете.

24

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам забрана на комунистическата партия БСП.Като наследница на бившата прокремълска партия БКП.

23

Анонимен

преди 1 година

Няма вече безсмъртни полкове, нама вече "сърп и чук", нама съветски паметници. Всички червени пенсионери вече са в гробищата. Няма кой да вее червени знамена и да слави Ленин и Сталин.

22

Един дядо

преди 1 година

България беше победена страна във Втората световна война. И малко си падаше фашистка държава по онова време

21

Анонимен

преди 1 година

Само за 1 година война в Украйна безсмърния болк се допълни с едни нови 100 000 зомбита (безсмъртни).

20

Анонимен

преди 1 година

Русифилки, какво стана, шествахте ли днес, че от много работа, нещо пропуснах да ви гледам?

19

3M

преди 1 година

кога най-после бкп (бсп) ще бъде разпусната и забранена!?

18

Анонимен

преди 1 година

БСП докара Радев, Радев докара Киро който заедно с Асен съсипа Българи, комунистите са най-голямото зло в България.

17

321

преди 1 година

До Край. Всъщност България е дала много повече жертви през ВСВ. Въпроса е обаче защо тези жертви трябва да бъдат почитани с инициатива измислена преди няколко години във вражеска държава, защо на тези шествия трябва да се веят знамената на Русия и СССР. Как точно почиташ хора загинали за България, като вееш знамето на СССР страна която окупира България и армията и грабеше и безчинстваше из България в продържение на 3 години.

16

Край

преди 1 година

С покруса разбирам, че някой коменатори не знаят, че Българската армия е дала над 10 000 жертви във войната срещу фашистка Германия. И са очудени, че наследниците на тези герой искат да бъдат почетени. Според някой такава чест заслужават само билите се срещу хитлеристите - американци англичани и французи. НООО това не е така.Оставка от компирката.

15

Анонимен

преди 1 година

Срамота е, че тази партия има повече участници на 9-и май,отколкото на 1-и май! При положение, че от 1945-а досега са близо 80 г.Какви са тези ветерани,борещи се с фашизма оттогава? Трябва да са столетници?! На шествието днес бяха наследниците им "активни борци - деца и внуци"

14

Анонимен

преди 1 година

Слава на кака.