11

Имам чувството

преди 1 година

че тая комунистка яко държи президента, да не мръдне от правилната путинска линия.Тя е свързана с Първанов и Румен Петков, явни енергийни сукачи от Путин.

10

Левтер

преди 1 година

Аз не виждам причина да не смени прическата Йотова...

9

Анонимен

преди 1 година

Стои вдясно от теб, предполагам все още не сте осъзнали какво сътворихте но историята ще ви запомни като сложили началото на края на България.

8

рол модел

преди 1 година

Е ,че как иначе, нали Килари й е идеалът за политик

7

Бонго Бонго

преди 1 година

Кокарджата Радев да ми иде чоанката, пръдлю

6

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Изказвам искрено моята благодарност към Президента на Република България , вицепрезидента и към ръководителя на първата партия победител на изборите за парламент за връчването на мандата за съставяне на правителство на Република България и жертвоготовността и загрижеността им за съставянето на това правителство по случай моят рожден ден !

5

Явно госпожата

преди 1 година

е готова за президент - има богат опит ... А Гоцето какво мисли?

4

Анонимен

преди 1 година

Ватнika радев свали баце с юмруци, а сега вика дано баце направи правителство. Те тва е. 2 години нищо, пълен застой.

3

Анонимен

преди 1 година

Само дето никой не те пита за мнението ти -най-платеният безработен в страната Кога най-после ще се премахне тая слъжност вицепрезидент ?????

2

Анонимен

преди 1 година

В годините на прехода ДС си раздаваха куфарчета с пари а народа беше на купонна система и магазините бяха празни. Не можеше да се види майка с количка по улиците. Хората бяха престанали да правят бебета. По улиците фучаха застрахователи в бмв и мерцедеси. Хората се страхуваха. ДС се погрижи за това. Те се грижеха за вас през комунизма и през изминалите 33 години на хаос. Ще се погрижат и занапред за вас и вашите деца. Разграбването продължава. Клептокрацията се е настанила трайно в БГ.

1

Public enemies

преди 1 година

Блондинки, кабинет може да се състави, за няколко месеца обаче само, няма стабилно политическо мнозинство за 4 годишен мандат.