53

тя

преди 1 година

Кой с кай воюва ?!

52

КОЙ ПЛАЩА ТЕЯ МИЛЯРД

преди 1 година

АМИ ДАВАТ , ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НАЛИ СА ЗА ТОВА . ГОЛЯМА ДЕМОКРАЦИЯ НА ОГРАБВАНЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА.. НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА ТЯХ. ИЗТРЕСОХА СТОТИЦИ МИЛЯРДИ НА ТАЯ КРАДЛИВА УК ХУНТА , АМА ТЯ АКО НЕ БЕШЕ ТАКАВА НЯМАШЕ ДА Я УЛОВАТ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ ,ТА ЗАТУЙ НЕ ЖАЛЯТ МИЛЯРДИТЕ ЩОМ Е ЗА САСИПВАНЕТО Ѝ.

51

37 пакета

преди 1 година

санкции за унищожение на ЕСССР от КраваршингтЪн,баце...

50

тони

преди 1 година

ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ ТАЯ ПОМОЩ ,ДА АТАКУВАТ И ДА ЗАВЪРШИ ТАЯ ВОЙНА НАЙ ПОСЛЕ ДА ЗАЖИВЕЕ ЕВРОПА ,РУСИЯ И СВЕТА НОРМАЛНО И ТОЯ *** ДА ГО СЪДИ ХАГА,А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С КОКУШКАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДР.МААЛИ!!!

49

Дядо Либен

преди 1 година

Всяка една такава новина е уверена крачка към мира. Уверен съм, че ако се събере целия ЗАПАД е се гласува помощ от 10 трилина долара военна помощ за Украйна, до 24 часа всички нашественици ще се самоизнесът без да питат никой...и няма да има повече убити, няма да има хиляди инвалиди, деца сираци и пр... няма да слушаме всеки ден за тая война и няма и да се похарчат тези пари...всичко ще свърши. Но уви...не се прави.

48

Анонимен

преди 1 година

Само да смени тонер касетата в принтера.

47

Съгласен с помощта

преди 1 година

...при условие, че преместите вийната си на американска територия. Време е да опитате какво е да живееш във или до военни действия. Стига вече, дайте тая помощ на бедните, създайте работни места и ни оставете на МИРА да живеем както искаме ние, не Урсулите.

46

Дедо

преди 1 година

тия верно са решили да ликвидират всички украинци

45

Анонимен

преди 1 година

Чакаме четвъртата фалирала банка в САЩ значи

44

По същество

преди 1 година

Неназовани цифри за помощ. Само изброени 4-5 неща за 1.2 милиарда, дето половината ще идат за корумпираните политици.

43

Ха ха ха

преди 1 година

Значи да очакваме фалита на следващата банка в САЩ.

42

Анонимен

преди 1 година

За сега само толкова. Другата седмица ще напечатат още.

41

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Чудесна новина! А вчера на парада, по примера на Червената армия при битката за Москва, трите танка Т-34 са се отправили за фронта директно от площада. Дерзай!!

40

Анонимен

преди 1 година

Глобалисткият Запад заплашва Русия и използва Украйна като маша. Ще защитим донбаския народ.

39

Анонимен

преди 1 година

Българския русофил има толкоз ум , колкото врабчето му се иска лято на сред зима.Българския русофил е като крепостния селянин в Мстюшка Русия .Дето има за вечеря два сварени картофа , но си мечтае за царска трапеза и златна посуда .Царски колесници и в дворец да живее.Това е българския русофил.Мечтае си....

38

Анонимен

преди 1 година

Дано доживеем да видим Манхатън, Уолстрийт, Вашингтон как горят като в Терминатор 2.

37

Анонимен

преди 1 година

Спомням си кой спаси руската ко,чина от хватката на Хитлер.Спомням си колко милиарда течаха към руската земя в помощ на изпадналата в бедствие руска армия Или от това което бе останало след немската офанзива Ни реч Ни дума за това от речта на Путин на парада Как искат благодарност.Като не знаят какво е то.Искат да им се благодари Но не показват никаква благодарност към Америка.Как щяха да маршируват сега ако янките не се бяха намесили във войната.

36

Русия печели

преди 1 година

На 35 години съм.Дано доживея до старини за да видя укропитешкото контра настъпление

35

Анонимен

преди 1 година

Няма да си вземем руски паспорти. Искаме си България. Няма да се отървете така лесно. Къв си ти, че да ми казваш към паспорт да си взема... Ти си вземи турски и отивай в Турция. И бой ще има, и клане ако трябва, докато не ви дойде акъла...

34

Анонимен

преди 1 година

Вземете си руски паспорти тогава може да ви излезе кръста клечка