10

Анонимен

преди 1 година

До8 . Бази има в Русия . Албания е с европейски ценности и винаги е с НАТО След Енвер Ходжа. И той не се разбираше с СССР . Не като нашите БКП.

9

Анонимен

преди 1 година

Дори Албания и Косово ще изпреварят БГ по икономическо развитие,ама с този русофилски народ и продажни навеждащи се на Кремъл политици толкова.

8

Анонимен

преди 1 година

Албаня са бази на ислянска държава и ес ги вкарва,

7

Анонимен

преди 1 година

Само това остана сега, косовскитецървули вече хукнаха по европа безвизово.. ще се оправят нещата Краварите знаят как се развалят хубавите работи.

6

BONZO

преди 1 година

Горките албанци.....

5

Ха-ха-ха

преди 1 година

По време на Борисов България беше фактор на Балканите! Да не забравяме , че в българското председателство тези страни бяха вкарани в дневният ред на ЕС! Бяхме приети в Банковият съюз, и в Чакалнята на Еврозоната бяхме преди Хърватия! Откакто Радев рамаха юмрук, и спретна преврат/с парите на Черепа/, по *** Кремълски сценарий отново ни закотви на дъното! Нека не забравяме, че Радев размаха юмрук точно в деня, в който ни приеха в Чакалнята!

4

Анонимен

преди 1 година

Всички изпревариха България на Бойко Борисов. 12 години в блатото. Само кражби и корупция.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще захранват цяла европа с бейбибумъри, проститетки и наркоцици. Дано да стоплят по- бързо от албански реотан, че членството в т.нар. съюз ще им затрие икономика, демография и територията им ще западне. И ще бъде първата официална муслемска територия в ЕС да повлече крак. Франция, Белгия, холандия, швабско и те са мусълми, но неофициално/все още/

2

Анонимен

преди 1 година

Смятам че Северна Македония правят тези магарии с България за да възпрепятстват Албания и Косово за ЕС в услуга на сърбите.

1

Факт

преди 1 година

Албания и Косово в ЕС?!?!агонията продължава...